Om oss

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Vår verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor.

Fortune World's Most Admired Companies ranking

Vi är stolta över att berätta att vi återigen har inkluderats i Fortune World's Most Admired Companies ranking för 2023! Detta hade inte blivit möjligt utan våra fantastiska medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att leverera måltidsupplevelser och supporttjänster med stort engagemang.

 

Compass Group i Sverige

I Sverige är vi ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar.

Vår vision och våra värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder oss i våra beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service vi ger våra kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för vårt arbete och vår tillväxt.

Vi ska vara en leverantör av måltidsservice och supporttjänster i världsklass, känd för suveräna medarbetare, suverän service och suveräna resultat.

Compass Group i Världen

Compass Group PLC är en världsledande leverantör av måltidsrelaterade tjänster och andra supporttjänster. Vi har över 500 000 anställda i 45 länder.

Läs mer
Våra Medarbetare

Vi älskar service - och vill leverera service i världsklass! För oss är det att ge våra gäster service med det lilla extra - att alltid överträffa förväntan.

Läs mer
Företagsledning

Kontaktuppgifter till ledningsgruppen i Sverige. 

Läs mer
Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Här hittar du alla våra kontaktuppgifter. 

Välkomna!