Skolor & Omsorg

Vi har lång erfarenhet av att leverera mat inom såväl skola som vård och omsorg. Mat och dryck är, inom både skola, sjukvård och äldreomsorg, en viktig del och ställer höga krav på vad maten ska innehålla och på hur den presenteras.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med mat inom sjukvård och äldreomsorg under varumärket Medirest. Vi tillhandahåller både måltider och service till sjukvård och äldreomsorg över hela Sverige och är marknadsledare inom måltider till sjukhus. Läs mer här.

Utöver de vanliga matlagningsmetoderna Cook Serve och Cook Chill, har vi utvecklat en helt egen metod som vi kallar Steamplicity. Tack vare den kan vi erbjuda måltider med färska råvaror av hög kvalitet.

Till skolor arbetar vi under varumärket Chartwells. Läs mer här.

Hälsa & Omsorg

Mat med omtanke! Vi är experter på mat inom vård och omsorg. Mat och dryck blir inom sjukvård och äldreomsorg en del av den medicinska behandlingen och det ställer högre krav på vad maten ska innehålla och på hur den presenteras.

Läs mer
Steamplicity

Steamplicity är vår lösning för kunder som har behov av måltider dygnet runt, serverade så effektivt som möjligt. Lösningen har tagits fram för dem som har höga krav på kvalitet och flexibilitet, men som samtidigt vill undvika stora investeringar i utrustning, lokalyta och bemanning.

Läs mer
Skolor

Vi älskar mat och vill att varje måltid ska vara unik.

Mångsidigt och varierat utbud är en ledstjärna hos oss, den mat som serveras ska både vara fantastiskt god och ge våra barn ett balanserat näringsinnehåll som gör att de kan prestera hela dagen. Vi tror att en kombination av traditionella och moderna måltider är det optimala för att tillfredsställa alla smaker.

Läs mer
Eat Learn Live

Med vårt koncept Eat Learn Live erbjuder vi er mer än bara mätta elever, vi lägger också grunden för ett medvetet och hälsosamt liv. 

Läs mer