Råda Säteri

På Råda Säteri utanför Göteborg skapar vi just nu en helt ny restaurangupplevelse under namnet LOKAL. Preliminär öppning i slutet av oktober 2023.

 

Råda Säter Lokal Logo

Visionen

Vi ser att LOKAL Råda Säteri ska bli ett besöksmål såväl som ett vardagsrum för lokalbefolkningen och erbjuda något för alla, under hela dagen och hela veckan. I herrgårdsbyggnaden från 1770-talet möter dåtid nutid i en spännande kontext där mathantverket står i fokus.

Restaurangens meny har sina rötter i den nordiska kulturen. Lokalt och hållbart producerade råvaror efter våra olika årstider ligger till grund för både kvalitet och smak. Men vi hämtar också inspiration från det internationella köket och tillämpar det senaste inom modern matlagningsteknik.

Som ett resultat kan du förvänta dig en matupplevelse som innehåller välbekanta klassiker men tillagade på modernt vis med huvudråvaran i fokus.

Se vår film om LOKAL Råda Säteri

 

Julbord på Råda Säteri

Råda Säteri julbord_miljö.png

Råda Säteri har en lång tradition av att locka gäster både från när och fjärran för att avnjuta ett delikat julbord inramat i en unik och gemytlig herrgårdsmiljö. Från slutet av november har vi äran att åter servera julbord på Råda Säteri, i år signerat vår Culinary Director Krister Dahl med team. Här varvas julens klassiker med moderna inslag, med råvaror från lokala leverantörer.

Vi tar emot förfrågningar för julbord på Råda Säteri från oktober månad via e-post: rada.sateri@compass-group.se


Vill du vara med från början?

Just nu söker vi köksmästare, restaurangchef, hovmästare, servitörer, allt för uppstarten.

Se vår rekryteringsfilm

Välkommen med din ansökan här - compass-group.se/karriar