Vi stöttar vårdpersonalen på flera plan!

I den rådande pandemikrisen sliter vårdpersonalen mest av oss alla. De är våra sanna hjältar och vi är med och stöttar med det vi kan bäst - god och näringsrik mat. Sedan en tid tillbaka har vi statat ett flertal initiativ som alla syftar till att hjälpa där vi kan!

Vi skänker 200 port/dag till vårdpersonalen

På Tele2 Arena är verksamheten igång igen efter en tids stillastående. Men här lagas nu varm mat som levereras till S:t Görans sjukhus och den vårdpersonal som arbetar med COVID-19. 200 portioner/dag lagas och levereras, mat som vi skänker för att stötta med det vi gör bäst. Initiativet genomförs tillsammans med Sthlm Live (ägare av Tele2 Arena) samt vår huvudleverantör Martin & Servera. Maten mottas med tacksamhet från vårdpersonalen som i många fall har mycket korta raster.

Hjälte-påsen tillsammans med våra gäster

Ett ytterligare initiativ är den s.k Hjälte-påsen, som innebär att vi även bjuder in våra lunchgäster att vara med och stötta våra hjältar i vården. På våra restauranger inom varumärkena Food & Co, Tastory, Bistro A samt Have a Java (tidigare Fazer Food Services enheter, nu Compass Group) kan våra gäster köpa en Hjälte-påse för 50 kr som vi skänker till vårdpersonal på utvalda sjukhus runtom i hela landet.

Tillsammans gör vi skillnad!

Linkedin2_vårdenshjältar.jpg