Kaffemaskiner, vattenautomater och varuautomater

Vending är vårt erbjudande av varuautomater, kaffemaskiner och vattenautomater för din arbetsplats. Snabb service, moderna betallösningar och miljövänliga alternativ. Dags för en god fikapaus.

God fikapaus för alla smaker

Vi hjälper till med rådgivning för att hitta rätt lösning för just din arbetsplats. Hos oss hittar du alltifrån enstaka espressomaskin till en hel fikalounge med kaffe-, vatten- och varuautomater. Vi har automater som passar både små och stora arbetsplatser. Naturligtvis hjälper vi till med både installation och service.

Att erbjuda gott kaffe och te som är 100% ekologiskt och Fairtrade-märkt är en prioritering. Vi tar hänsyn till hållbar utveckling och god etik vid val av råvaror, tillredningsmetoder och transporter.

Du kan välja på två nivåer av service:

Fullservice - Med fullservice ansvarar vi för all service, skötsel och påfyllning av automaterna.

Delservice - Med delservice ansvarar vi för den tekniska servicen av automater som är hyrda eller köpta. Du som kund står för daglig skötsel och påfyllning.

Du har tillgång till teknisk support under ordinarie kontorstid.


Vårt hållbarhetsarbete

Spårbarhet, Fairtrade och maskiner med låg energiförbrukning. Det är tre ingredienser i vårt recept för en långsiktigt hållbar verksamhet. 

  • Vi tar hänsyn till hållbar utveckling och god etik vid val av råvaror, tillredningsmetoder och transporter.
  • Vi väljer produkter och maskiner från kända leverantörer och grossister.
  • Ett av kraven när vi väljer råvaror är att de ska kunna spåras ända till producenterna.
  • Vi lägger stort fokus på att erbjuda gott kaffe och te som är 100% ekologiskt och Fairtrade.
  • Ekologiskt kvitto vid köp av hållbart kaffe.
  • Alla våra medarbetare har utbildning i eco driving.
  • Vi strävar alltid efter att samköra våra leveranser.
  • Många av våra maskiner har låg energiförbrukning samt intelligenta energisparlägen. Fråga oss om vilka.


Fyra skäl att välja oss

1. Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av kaffeservice och varuautomater. Vår verksamhet är rikstäckande och vi samarbetar dagligen med våra restauranger för att kunna ge våra kunder den allra bästa måltidsservicen.

2. Skräddarsytt för dig
Hur vill ni fika på jobbet? För oss är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd. Därför prioriterar vi självklart era önskemål och skräddarsyr en fikamiljö som passar er arbetsplats. I våra varuautomater hittar ni både klassiska bästsäljare och hälsosamma produkter - helt beroende på hur du vill ha det.

3. Service i världsklass
Med en kaffeautomat från oss ska du och dina kollegor alltid kunna förvänta er en perfekt kopp kaffe i en inbjudande miljö. Därför jobbar vi stenhårt med vår service - varje dag och dygnet runt.

4. Pålitliga leverantörer
Vi väljer produkter och maskiner från kända leverantörer och grossister. Ett av kraven när vi väljer råvaror är att de ska kunna spåras ända till producenterna. Och vi jobbar stenhårt för att det goda också ska göra gott. Både för dig, våra leverantörer och vår miljö. Därför lägger vi stort fokus på att erbjuda gott kaffe och te som är 100% ekologiska och Fairtrade.


Vill du veta mer?

Läs mer om våra olika erbjudanden genom länkarna nedan eller tveka inte att kontakta oss!