Eurestkortet


Vad är Eurestkortet?

Compass Group AB (Org.nr. 556258-1461) kan erbjuda Eurestkortet som är ett betalkort som laddas med belopp från 500:- till 1500:- och används som betalmedel på Eurests restauranger och försäljningsställen.

Eurestkortet är ett fördelaktigt alternativ till kontanter och kreditkort som gör det smidigare för dig att passera genom kassan. Med Eurestkortet får du också rabatter på utvalda produkter. För specifik information om villkor och rabatter för just din restaurang, var god besök respektive restaurangs hemsida. Priser som debiteras på kortet är inklusive moms.

Saldo och ladda

Eurestkortet är återladdningsbart och kan fyllas på obegränsat antal gånger. Kortet kan laddas med belopp från 500kr till 1500kr.

Påfyllning kan ske antingen genom kontant betalning eller med bank- eller kreditkort vid de försäljningsställen där kortet brukas, eller genom att logga in SHORTPASS-kod via nedan länk.

Genom att logga in med SHORTPASS-koden kan du även se ditt saldo och kontoutdrag över tidigare köp.

 

För att ladda ditt kort, klicka på länken nedan

Ladda mitt Eurestkort 

Efter du fyllt i din SHORTPASS-kod skickas du vidare till en säker sida, där du fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen direkt.

 

OBS. För att kunna gå vidare måste du tillåta cookies i din webläsare.

Registrera och spärra

Vid aktivering kan du registrera din e-postadress och ditt mobiltelefonnummer. 
För att registera ditt kort tryck på "registrera ditt kort" nedan. 
Denna registrering ger dig möjlighet att spärra ditt kort vid en eventuell förlust av kortet. Efter ditt kort är registrerat kan du logga in. Fyll då i dina användaruppgifter och klicka "logga in". Användarvillkor.