Eurestkortet

Viktig information: I vårt arbete med att anpassa våra erbjudanden till morgondagens behov kommer Compass Group framöver att digitalisera vårt lojalitetsprogram. Detta innebär att våra lojalitetskort, däribland Eurestkortet kommer att sägas upp från och med 2023-02-01.

Förnärvarande har vi stora störningar på våran kortportal. Vilket innebär att det inte går att fylla på korten eller se köphistoriken på kortet. Våran underleverantör jobbar för fullt med att hitta felet och ta fram en lösning. Förnärvarande finns ingen uppskattning när felet kan vara löst.

 

Uppsägning från 2023-02-01

Uppsägningen löper med 2 månaders uppsägningstid, vilket innebär att från den 1 april 2023 så går det ej längre att fylla på saldot på Restaurangkortet, Cafékortet eller Eurestkortet. Lojalitetsrabatter eller andra eventuella förmåner upphör även från detta datum.

Återstående saldo

Om du har ett återstående saldo på ditt Eurestkort så kommer det kunna användas 6 månader efter uppsägningstiden, d.v.s. från den 1 april till 30 september 2023, dock utan lojalitetsrabatt eller andra eventuella förmåner. För att nyttja de rabatter som kortet ger så måste saldot förbrukas under uppsägningstiden.

Frågor

Vid frågor eller funderingar kring uppsägningen kontakta oss på info@compass-group.se.