Våra kortlösningar

Viktig info: I vårt arbete med att anpassa våra erbjudanden till morgondagens behov kommer Compass Group framöver att erbjuda våra lojalitetsprogram digitalt. Detta innebär att våra fysiska lojalitetskort kommer att avslutas.

Compass Group digitaliserar sitt lojalitetsprogram

I vårt arbete med att anpassa våra erbjudanden till morgondagens behov kommer Compass Group framöver att erbjuda våra lojalitetsprogram digitalt. Detta innebär att våra fysiska lojalitetskort kommer att avslutas. Undantag är Försvarsmakten och FMV där särskilda villkor gäller.

Detta är ett steg i vårt hållbarhetsarbete och för att tillhandahålla dig service som är bra för såväl hjärtat som planeten.

Uppsägning av lojalitetskort

Ditt lojalitetskort som tillhandahålls av Compass Group AB kommer att sägas upp från 2023-02-01. Även all nyteckning av fysiska kort stoppas. Detta berör följande korttyper:

  • Restaurangkortet
  • Cafékortet
  • Eurestkortet
  • Autogirokortet

Uppsägning av kort.png

Vänligen notera att det har utgetts korttyper som kan ha ett annat utseende än ovan samt som har utgetts av tidigare bolag som förvärvats av eller fusionerats med Compass Group AB.

 

Restaurangkortet, Cafékortet eller Eurestkortet

Uppsägningen löper med 2 månaders uppsägningstid, vilket innebär att från den 1 april 2023 så går det ej längre att fylla på saldot på Restaurangkortet, Cafékortet eller Eurestkortet. Lojalitetsrabatter eller andra eventuella förmåner upphör även från detta datum. 

Autogirokortet

Autogirokortet löper med en 3 månaders uppsägningstid, vilket innebär att kortet upphör att fungera från 2023-05-01. Därmed är sista dag som Autogirokortet kan användas den 2023-04-30. Eventuell skuld kommer att slutregleras på den autogirodragning som sker under Maj månad.

Återstående saldo

Om du har ett återstående saldo på ditt Restaurang-, Café- eller Eurestkort så kommer det kunna användas 6 månader efter uppsägningstiden, d.v.s. från den 1 april till 30 september 2023, dock utan lojalitetsrabatt eller andra eventuella förmåner. För att nyttja de rabatter som kortet ger så måste saldot förbrukas under uppsägningstiden. Kontakta personalen i restaurangen / caféet för saldokontroll i kassan.

Frågor

Vid frågor eller funderingar kring uppsägningen så vänligen besök vår hemsida https://www.compass-group.se/ eller skriv till oss på info@compass-group.se.

Information om behandling av personuppgifter

I samband med uppsägningen behandlar Compass Group AB dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig. Personuppgifterna kommer att anonymiseras efter det att saldot förbrukats eller så länge som personuppgifterna behöver lagras enligt tillämplig lag. För mer information om behandling av dina personuppgifter, vänligen besök https://www.compass-group.se/integritetspolicy/.

 

Länkar till våra olika kort