Innovation och utveckling

Vi befinner oss i en värld där vårt sätt att äta, leva, arbeta och umgås ständigt förändras. Det ställer stora krav på oss som leverantör att alltid se vad vi kan göra ännu bättre för att möta morgondagens behov. Vår lärdom är att alltid stå rustade och vara i framkant för att möta våra kunders önskemål och utmaningar.

Dagens konsumenter söker smidiga lösningar, det kan vara middagskassar som hämtas upp direkt efter jobbet eller bokning av take away och catering digitalt. Vi erbjuder därför ett flertal app-lösningar som vi kan erbjuda dig som kund där ert företag får en effektiv marknadsföringskanal direkt in i gästens ficka.

Med våra restaurang-appar kan du bland annat:
• Se menyer på våra restauranger
• Samla lojalitetspoäng och få erbjudanden och rabatter
• Beställa take away
• Boka bord
• Betala

Det lilla extra för den kräsna målgruppen
Som ett komplement till våra ordinarie varumärken och koncept har vi ett spännande sortiment av olika matmoduler, som kontinuerligt uppdateras. Några exempel är The Bikery, Holy Crust, Red Hook, Echo Park, FURA och Black Shack. De representerar alla en unik meny och inriktning och har sin alldeles egna speciella stil. Allt för att passa på stora företag med många matgäster eller för målgrupper med högt ställda krav på variation och utbud.