Vår kulinariska strategi

Mat är vår passion! Men en måltid handlar om så mycket mer än bara mat på tallriken. Det handlar om hela upplevelsen, hur maten presenteras, hur den smakar och i vilken miljö vi äter i. Det handlar också om att skapa en måltid som faktiskt äts upp, som gör ett så lågt klimatavtryck som möjligt och som dessutom gör gott för hälsan. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi alltid en lösning efter just era behov, men utan att ge avkall på kvalitet och smak.

En god matfilosofi som gör skillnad
I vår matfilosofi ingår sex olika fokusområden, som tillsammans ska bidra till gästens upplevelse av maten, hållbart tänkande och den bästa servicen för dig som kund.

* Bidra till ett hållbart samhälle
Vi samarbetar med lokala leverantörer som delar ansvaret på lokal och regional nivå samtidigt som vi minskar vårt matsvinn och klimatavtryck.

* Alltid färska råvaror
Vi lagar så mycket som möjligt med färska råvaror och utan onödiga tillsatser för att ge hållbara, goda och hälsosamma måltider.

* De bästa medarbetarna
Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och när det gäller matlagning är vikten av att locka till sig och behålla talanger en konkurrensfördel.

* Hälsosamt varje dag
En anpassad och varierad meny där vi använder grönsaker efter säsong. Större andel av skaldjur inklusive tång och fisk, mindre kött, salt och sockerprodukter, samt mindre tillsatser där det är möjligt.

* För alla sinnen
Matlagning med smak och innovation som skapar en harmonisk gästupplevelse. Att värna om kvaliteten på de naturliga ingredienserna för att säkerställa god, genuin smak. Leveransen på tallriken ska vara både modern och tilltalande.

* Skräddarsytt efter era behov
Att förstå att kundernas och gästernas behov skiljer sig åt mellan olika sektorer och organisationer och vi anpassar alltid vårt erbjudande för att möta just det ni behöver.

Compass Culinary Team

Vi på Compass Group levererar mat till allt från förskolor, skolor och försvaret till sjukhus, företagsrestauranger, arenor och äldreomsorg. En ganska bred repertoar, eller hur?

Se mer om vad vi kan erbjuda i filmen nedan från vårt kulinariska team.