Viktoria Hotell & Konferens

Välkommen till Viktoria Hotell's restaurang i Uppsala! Restaurangen har öppet för dagens lunch vardagar mellan 11:00 och 13:00. Vår Dagens Lunch meny hittar du längst ner på denna sida

Viktoria Hotell & Konferens

Vi är en komplett anläggning med hotell, konferenslokaler och restaurang. Allt under samma tak. Vi erbjuder våra gäster fri parkering och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Konferens
Välkommen att boka din konferens eller event hos oss! Vi erbjuder ett komplett businesscenter. Våra lokaler finns i olika storlekar och vår största lokal hörsalen rymmer 166 deltagare och är utrustad med komfortabla fåtöljer och all modern teknik. Vi skräddarsyr er bokning utefter era önskemål.

Boka Heldagskonferens med förmiddagsfika, konferenslunch och eftermiddagsfika där lokalen ingår i paketet.

Vi arrangerar och utför alla typer av arrangemang – event, företagsfester, julbord, jubileum och bröllop. Läs gärna mer under Event & Konferens.

Restaurang

Vår öppna och nyrenoverade restaurang serverar dagens lunch

11:00-13:00 alla vardagar och ger plats för affärslunch och business, konferenslunch och härliga middagar. Här står maten i fokus och vi levererar härligt komponerade maträtter med bra råvaror och miljötänk.

Logi
För den som vill kan vi erbjuda övernattning i något av våra trevliga och fräscha hotellrum. I logi priset ingår det frukostbuffé.

 

Varmt välkomna till oss!