Restaurang Ridvägen

Restaurang Ridvägen erbjuder ett varierat utbud av lunchrätter, kompletterat av en stor salladsbuffé samt prisvärda fikaalternativ.

Vi erbjuder alltid flera varma lunchrätter, varav ett nyckelhålsmärkt. Till dagens lunch ingår sallad, smör och bröd, vatten eller mjölk samt kaffe. Lunch serveras kl. 11.00-13.00

Välkommen önskar restaurangansvarig Katharina Eriksson med personal!

Pris 99 kr

25 – 29/9

Måndag
Sprödbakad torsk med remouladsås, kokt potatis och citron
Korv Stroganoff med ris

Veg: Äggnudelwok med grönsaker och vegobitar


Tisdag
 Pasta Carbonara serveras med tagliatelle
Koriander och chilimarinerad sej med stekt grönsaksris, limeyoghurt och kimchi

Veg: Quorn flygande Jacob serveras med ris och pumpakärnor

Onsdag
Kyckling Tikka Masala serveras med basmatiris och yoghurt
Kabanoss med currycoleslaw, stekt potatis och citruspicklad fänkål

Veg:
Auberginegratäng med grana padano samt sojabönor och palsternacka

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor
Kassler med grönpeppar och champinjoner serveras med ris

Veg: Tortellinigratäng med spenat och riccota serveras med champinjoner och lök
Vegetarisk ärtsoppa och tunna pannkakor

Fredag
Chipotlekryddad färsbiff med stekt potatis, picklade grönsaker och mangosalsa
Viltskavsgryta med potatismos och lingonsylt

Veg: Paj med svamp och prästost serveras med spenatsallad och örtcrème


2 – 6/10

Måndag
Chili på högrev med ris
Äggnudelwok med teriyakimarinerad kyckling och en lime-& korianderyoghurt

Veg: Bondomelett med grönärts-och fetaostsallad samt äppelcidervinegrette

Tisdag
Köttfärssås och spagetti
Gräddstuvad pytt med rödbetor

Veg: Zucchini-och potatisgratäng med lins-och spenatsallad samt kesoröra
 

Onsdag
Stekt sillflundra med potatismos, skirat smör och lingonsylt
Kycklingbolognese med oliver och kronärtskocka serveras med grönsaksris och dragoncréme

Veg: Brasiliansk grönsakcurry med kokosmjölk serveras med ris

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor
Texmexlimpa med rökt paprikaris och avocadoyoghurt

Veg: Spagetti med bolognese på sojafärs samt grana padano
Vegetarisk ärtsoppa och tunna pannkakor

Fredag
BBQ fläskkarré med krispig rödkål, honungsfraiche och klyftpotatis
Mozzarellagratinerad falukorv i tomatsås serveras med potatismos

Veg: Moussaka