Hyr vår restaurang och konferensrum

Välkomna till oss på konferens, fest, kick off, föreläsning, event. Vi har stora lokaler och möjligheter. Hos oss får du alltid förstklassig service, förtäring att minnas och lokaler att få plats i!

Vår restaurang passar lika bra till stora som små sällskap oavsett om ni önskar frukost-, middags- eller festevenemang. Vi har möjlighet att ta emot ca. 1 000 stående gäster och upp till ca. 750 sittande gäster. Nedan visar vi några av de evenemang som arrangerats hos oss.

Har du boknings förfrågningar eller övriga frågor
kontakta receptionen som sitter vid våra konferensrum samt restaurangen på telefonnummer 08-409 262 05 eller reception406@eurest.se 

Vi har anordnat privata fester, kick off, företagsfester, julbord, stora och små event-

Södertälje Science Week 2017, 2018 och 2019

IUnder denna vecka så visar vi vår innovativa sida och tar fram en exklusiv och ekologisk meny för alla gäster. Vi serverar allt (med några få undantag) med glas, porslin, bestick och får minimal sophantering samt att gästerna får lyxen att vara miljömedvetna på riktigt. Och alla våra råvaror är ekologiska, tänkt ur ett hållbart tänk samt att vi ser till att utnyttja jordens oanvända resurser som tex höna.

Södertäljegalan 2016, 2017 och 2018

Den 11 november 2016 var Snäckviken värd första gången för den årliga Södertäljegalan som anordnas av Destination Södertälje. Galan är till för att uppmärksamma Södertäljes företagare, under dagen var det mässa på Scaniarinken och på kvällen var det galamiddag på Snäckviken. 300 gäster intog en trerätters meny samtidigt som det var underhållning från vår scen. Kvällen avslutades med DJ, dansgolv och barförsäljning. Vi har varit medarrangörer under tre år nu och i november 2019 är det dags igen

Frukostklubben 1 september, 2016

Frukostklubben arrangeras av Destination Södertälje, Södertälje kommun, Stockholms Handelskammare och Företagarna Södertälje/Nykvarn. Frukostklubben arrangeras på olika platser och den 1 september fick vi äran att stå värd. Vi serverade en frukostbuffé till 110 gäster, det var utställare på plats och ett program med talare på vår scen.