Scania Södertälje

Välkommen till våra restauranger på Scania i Södertälje!

Resan fortsätter…

Restaurang Sjökringlan by 072

Vecka 29-32, Syd-sidan

  • Nya möbler och uppfräschning av matsalen

Vecka 27-40, Nord-sidan 

  • Restaurangdelen byggs om
  • Vi implementerar ett nytt matkoncept, Food & Co. Maten på tallrik och det sker framför gäster. Tre rätter per dag – Gröna smaker, Världens smaker och Klassiska smaker
  • Elever från Mälardalens Tekniska Gymnasium får sin lunch i matlådor och äter i skolans lokaler under ombyggnationen

Restaurang Syd by 283

Vecka 28-32

  • Nytt tagningstorg
  • Marketplace kompletteras med en streetfood lucka för att ge ett mer varierat och utökat utbud
  • Under v28 serverar vi en reducerad lunchmeny i Café Syd

 

 

Frukost

I många av våra restauranger och Market Shop kan du börja dagen med en god och näringsriktig frukost, vi serverar allt ifrån olika kaffesorter, te, juicer, yoghurt, smörgåsar, gröt, ägg och bacon med mera. På fredagar kan du njuta av en full engelsk frukost i ett par av våra restauranger.

Lunch

I våra Marketplace restauranger serverar vi lunchen på buffé för att tillgodo se många gäster på kort tid. Varje dag finns det två hälsosamma Husman, en vegetarisk, soppa och minst en a la carte att välja mellan. Kycklingen och köttet vi serverar är svensk och fisken MSC-märkt. Självklart står en fräsch sallads- och brödbuffé uppdukad. Här har du ett stort utbud av olika grönsaker, bönor, linser och rotfrukter att komplettera måltiden med. Lunchen avslutas med en kopp kaffe eller te.

Vårt Meny-råd, består av kökschefer, kockar under ledning av Culinary team samlas kvartalsvis för att se över och uppdatera våra menyer så de anpassas efter säsong och efterfråga.

Under Restauranger finner du våra restauranger, öppettider, lunchpriser samt aktuell meny.

Market 24/7 och Café

I våra caféer kan du njuta av en god fika med allt från en kaka till stora bakverk, varför inte avnjuta den med en cappucino eller säsongsbetonad kaffedrink. Här serveras lättare alternativ som sallad och olika sorters baguetter och smörgåsar.

Market Shop finns i närheten av verkstäderna har ett brett utbud inom såväl varma och kalla drycker, smörgåsar, fikabröd och mellanmål samt grillmackor och korv med mos

På Market 24/7, kommer du att hitta mat och dryck som passar för hela dagen. Vi erbjuder produkter tillagade med kvalitativa råvaror - allt från frukostsmörgåsar till sallader, wraps och mat att värma.


Ladda ner Lova-appen redan idag så är du redo att handla när du kommer till butiken. Med appen scannar och betalar du dina varor, självklart är ditt passerkort kopplat till Lova. Öppettider: alla dagar, dygnet runt.

Här hittar du oss

Middag

Middag serveras förtillfället endast på Restaurang Motor, det är en av våra stängda enheter för allmänheten i by150.

Catering

Hos oss kan du beställa catering, konferensförtäring och mat för avhämtning eller levererar direkt till ert kontor eller mötesrummet. Kontakta din närmaste restaurang eller se vårt erbjudande under Catering.

Vending

Vi har en stor kaffepark med över 450 kaffemaskiner och flertalet varumaskiner. Vårt vendingteam står redo så du alltid får en god och välsmakande varm kopp kaffe eller te. Kaffebönan i våra maskiner och restauranger är från Löfbergs med Eko- och Fairtrademärkning. Teet från Green Bird är dessutom KRAV-märkt.

Kontantfritt

Vi tar ej emot kontanter på våra restauranger. Du kan betala med bankkort och som Scania-anställd fungerar ditt passerkort som betalmedel i alla våra restauranger och butiker.

Välkommen till oss!