Sjötullens menyer är säsongsbetonade och inspirerade av olika kulturer. Med våra kockar som ledsagare, söker vi alltid efter nya möjligheter för att kunna erbjuda god och nyttig mat – som ger energi. Välkommen in på frukost, lunch och hälsosamma snacks. Vi kan också hjälpa dig att ta mötet eller konferensen till en helt annan nivå – oavsett om det gäller fika, lättare rätter, matiga bufféer eller stora middagar. Kontakta oss så ordnar vi med catering.
Välkommen in till oss för en god måltid och stunds avkoppling med möjlighet att samla energi.
För en enklare och godare vardag!
I vår app Marketplace Sverige kan du snabbt och enkelt betala för din lunch, se veckans meny och ta del av schyssta erbjudanden. Ladda ner appen idag för en enklare och godare vardag.
Meny vecka 38
Måndag
- Asiatisk vegobiff med sesamfrön och ingefära med soja och basmatiris
- Kycklingsauté med broccoli, purjolök, paprika smaksatt med tereyaki och sesam samt jasminris
- Kockens val
Tisdag
- Bön- och grilloststroganoff med basmatiris och yoghurt
- Persiljejärparmed gräddsås, smörgåsgurka, lingonsylt och kokt potatis
- Kockens val
Onsdag
- Pasta med krämig sås på sojabönor, zucchini och champinjoner samt grano padano
- Pankopanerad fisk med kokt potatis, dillstekta grönsaker och skagenröra
- Kockens val
Torsdag
- Pankostekt tofu, sojamajonnäs med sesam och rostad potatis
- Ärtsoppa och pannkaka med jordgubbssylt och vispad grädde
- Kockens val
Fredag
- Sojabönchili med avokado, smetana, syrad lök och ris
- Chimichurribakad fläsksida med vitlöksbakad potatis, chilisky äpple- och spetskålsallad
- Kockens val
Något sött till kaffet
Meny vecka 39
Måndag
- Rostad pumpa med salviarostad potatis och äpple- och ingefärscremé
- Chorizo med rostad vitlökssky och ugnstekta grönsaker och potatis
- Kockens val
Tisdag
- Raggmunk serveras med kål, tofu, äpple och lingonsylt
- Raggmunk och fläsk med lingonsylt
- Kockens val
Onsdag
- Ostpaj med svamp, broccolisallad och pumpacremé
- Kalops med rödbetor och kokt potatis
Kockens val
Torsdag
- Auberginegratäng med vitlök och picklad lök
- Ärtsoppa och pannkaka med jordgubbssylt och vispad grädde
- Kockens val
Fredag
- Grönsakspytt med rotfruktskräm
- Chili- och vitlöksrostad karré med potatisgratäng och rödvinssky
- Kockens val
Meny vecka 40
Måndag
- Rotfruktsfrittata med örtkeso
- BBQ-marinerad kyckling med grönsaker och chilicremé med ris
- Kockens val
Tisdag
- Enchiladas med sojastrimlor, rödkål och ananas
- Stekt sillflundra med potatismos och skirat smör, gröna ärtor och lingonsylt
- Kockens val
Onsdag
- Vegetarisk chili med nachos och basmatiris
- Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
- Kockens val
Torsdag
- Pastagratäng med ädelost och champinjoner
- Ärtsoppa och pannkaka med jordgubbssylt och vispad grädde
- Kockens val
Fredag
- Falafel med aioli och grönsaksbulgur
- Pankopanerad fisk med dansk remouladsås med kokt potatis och ärtor
- Kockens val
Något sött till kaffet
Dagens lunch 98:-
Inkluderar salladsbuffé, tre hemlagade varmrätter, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe. På fredagar bjuder vi alltid på något hembakat sött till kaffet.
Matlåda 80:-
Inkluderar liten sallad samt valfri varmrätt, smör och bröd.