Konferens

Välkommen till vår konferensvåning i Citygate!

 

Maila oss gärna för att boka

konferens.citygate@compass-group.se
0733 - 15 24 18

 

Välkommen till Village konferens på Citygate
- en mötesplats med gemenskap

Nu har vi äntligen öppnat upp vår konferensvåning i Citygate, Göteborg. Söker ni lokaler för möten, utbildning, konferens eller event i en härlig miljö med bästa service så har ni hittat rätt.

Vår konferensvåning en trappa upp går under namnet Village, precis som restaurangen och caféet i samma byggnad. Namnet Village är en hyllning till arbetsveckan, där gästen ska uppleva såväl total bekvämlighet som trivsam gemenskap. Här är en naturlig samlingsplats där alla ska känna sig välkomna - precis som i den lilla byn.

Vår konferensvåning

Vi erbjuder moderna, ljusa konferensrum med senaste tekniken i olika möblering, och hyr ut heldagar eller halvdagar. I mån av plats kommer vi även att hyra ut rummen för kortare möten.

Heldag 08:00-17:00
Halvdag 08:00-12:00 eller 13:00-17:00

Har ni önskemål om andra tider så kontakta oss gärna så försöker vi hitta en passande lösning.

Mat och dryck

Vi vill erbjuda en helhetslösning för våra gäster och har satt ihop ett heldagspaket, där det ingår frukostfralla, kaffe/te. Förbokade platser i restaurangen där gästen själv förser sig av vår fina buffé, samt en eftermiddagsfika med kakbuffé, fruktfat, smoothie med mera. Det går självklart att välja del eller dlear av heldagspaketet om ni önskar detta.

Mötesrummen

Vi erbjuder moderna och ljusa konferensrum med den senaste tekniken från 4 personer upp till 100 personer i biosittning. Alla rummen är rymliga och utrustade med antingen tv-skärm eller projektor.

Kontakta oss gärna för mer information.
Det går även bra att komma förbi och kika på lokalerna. 

 

Citygate-förtäring-konferens-500x333px.jpg

Länk till vår Restaurangsida

Länk till vår Cateringsida