Menu

Our weekly menu

W.23

MONDAY 

Earth: Grillad portabello med chimichurri-majonnäs, parmesan, tomatsallad och pommes 

Grilled portabello with chimichurri mayonnaise, parmesan, tomato salad and pommes frites 

Metal: Grillad flankstek med chimichurri-majonnäs, parmesan, tomatsallad och pommes  

Grilled flank steak with chimichurri mayonnaise, parmesan, tomato salad and pommes frites 

 

TUESDAY CLOSED DUE TO THE SWEDISH NATIONAL DAY

 

WEDNESDAY - FRIDAY

Earth: Okonomiyaki med tofu, wasabicremé, sojaglaze, böngroddar, edamame bönor och vårlök 

Okonomiyaki with tofu, wasabi cremé, soy glaze, bean sprouts, edamame beans and spring onion 

Fire: Bookmaker toast med grillad flankstek, bakad äggulecremé, rödvinssås, pepparrot, saltgurka och rostad potatis 

Bookmaker toast with grilled flank steak, baked egg yolk cremé, red wine sauce, horse radish, pickles and roasted potatoes 

Metal: Bakad fläsksida med karamelliserad lökpuré, krispig svål, sötsyrlig sojasky och smörgåskrasse 

Baked pork side with caramelized onion puré, crispy pork rind, sweet and sour soy jus and cress 

Water: Pad thai med vanamei räkor, äggnudlar, tamarin, morötter, ägg, chili och koriander 

Pad thai with vanamei shrimps, egg noodles, tamarin, carrots, egg, chili and cilantro 

Wood: Sallad på oxbringa med svartris, rostade rödbetor, getost, marinerad grönkål, picklad rödlök, rostad mandel och örtvinägrett 

Salad on beef brisket with blackrice, roasted beets, goat cheese, marinated kale, pickled onion, roasted almonds and a herb vinegrette 

banner UNI3-Menu.png