W.23
MONDAY
Earth: Grillad portabello med chimichurri-majonnäs, parmesan, tomatsallad och pommes
Grilled portabello with chimichurri mayonnaise, parmesan, tomato salad and pommes frites
Metal: Grillad flankstek med chimichurri-majonnäs, parmesan, tomatsallad och pommes
Grilled flank steak with chimichurri mayonnaise, parmesan, tomato salad and pommes frites
TUESDAY CLOSED DUE TO THE SWEDISH NATIONAL DAY
WEDNESDAY - FRIDAY
Earth: Okonomiyaki med tofu, wasabicremé, sojaglaze, böngroddar, edamame bönor och vårlök
Okonomiyaki with tofu, wasabi cremé, soy glaze, bean sprouts, edamame beans and spring onion
Fire: Bookmaker toast med grillad flankstek, bakad äggulecremé, rödvinssås, pepparrot, saltgurka och rostad potatis
Bookmaker toast with grilled flank steak, baked egg yolk cremé, red wine sauce, horse radish, pickles and roasted potatoes
Metal: Bakad fläsksida med karamelliserad lökpuré, krispig svål, sötsyrlig sojasky och smörgåskrasse
Baked pork side with caramelized onion puré, crispy pork rind, sweet and sour soy jus and cress
Water: Pad thai med vanamei räkor, äggnudlar, tamarin, morötter, ägg, chili och koriander
Pad thai with vanamei shrimps, egg noodles, tamarin, carrots, egg, chili and cilantro
Wood: Sallad på oxbringa med svartris, rostade rödbetor, getost, marinerad grönkål, picklad rödlök, rostad mandel och örtvinägrett
Salad on beef brisket with blackrice, roasted beets, goat cheese, marinated kale, pickled onion, roasted almonds and a herb vinegrette