The Melting Pot

Välkommen till The Melting Pot!

Vi välkomnar våra gäster till en inbjudande mötesplats med innovativa och hållbara matkoncept, där maten serveras i en spännande och fantastisk miljö.

The-Melting-Pot_koncept.jpg

Hos oss blandas stor kunskap om mat och dryck med kreativitet och äkta matglädje. Vårt matkoncept är brett med influenser från världens alla hörn, och variationen i våra menyer – gör att våra gäster kan besöka oss om och om igen.

The Melting Pot handlar om variation, välbefinnande och kreativitet.

 

För en enklare och godare vardag!
I vår app Volvo Meny kan du snabbt och enkelt betala för din lunch, se veckans meny och ta del av schyssta erbjudanden. Ladda ner appen idag för en enklare och godare vardag.

App Store         Google Play

 


Earn & Burn - Samla poäng på dina köp
I vårt lojalitetsprogram Earn & Burn samlar du bonuspoäng när du handlar i vår app. Dessa bonuspoäng använder du sedan som rabatt på dina kommande köp i appen.

Så här fungerar det
När du handlar ett frukostpaket, en läsk eller valfri stycksak från vårt goda sortiment i appen samlar du in bonuspoäng. Du tjänar alltid in 30% av produktens värde. Hur många poäng du samlar in beror alltså på vad produkten kostar. Handlar du en smakrik kanelbulle för 10 kronor så tjänar du alltså in 3 bonuspoäng. När du sedan nått upp till 50 insamlade poäng så kan du välja att nyttja dessa som rabatt på ett kommande köp.

Produkter som ger bonuspoäng är till exempel dryck, café-produkter, frukost och godis.

Du kan i dagsläget inte samla eller nyttja poäng på dagens lunch.

Hur mycket är bonuspoängen värda? 10 bonuspoäng = 1 krona.

Great taste, no waste

Ibland får vi mat över och den vill vi inte slänga i onödan. Därför skickar vi ut puschmeddelanden när vi har mat över som du kan köpa för just - 50%, alltså halva priset.

Bra för både plånbok och miljö. Vi ser det som win-win för alla!

GTNW banner.png


Veckans Meny