Eurest på Göteborgs universitet

Välkommen till oss på Göteborgs universitet!

Du hittar oss på Café Anatomen, Lundbergs Café, Hälsocaféet, Café Kastanjen, Café Annedal, Kafé Haga, Restaurang Handelsrätten, Café Grönsakstorget, Deli Marché Humanisten, Deli Marché Pedagogen Hus A, HDK caféet, Café Artisten och Restaurang Näckrosen, se mer under fliken Restauranger & Caféer.

 

Om Göteborgs Universitetet

Göteborgs universitet har 39 000 studenter och 5 700 anställda. Här finns konst, samhällsvetenskap, naturvetenskap, humaniora, utbildningsvetenskap, lärarutbildning, IT-vetenskap, Handelshögskola och Sahlgrenska akademin med medicin, vårdvetenskap och odontologi.

 

Om oss

MSC-Certifiering

Inom Compass Group vill vi bidra till ett sundare hav för kommande generationer och väljer MSC´s miljömärke för hållbara och välskötta fisken. Håll utkik efter MSC´s märkning på våra lunchmenyer.

Cool & Fresh - ett av våra koncept

Cool & Fresh är vårt egna framtagna koncept av take-away produkter som smoothies, yoghurt och keso fyllda med honung, granola, valnötter och bär. Våra fräscha smörgåsar och sallader finns också med i vårt stora utbud av cool & fresh. Allt producerat på plats!

Vi agerar ansvarsfullt och hållbart

Hållbarhets- och CSR-frågor är grundläggande för oss för att vi ska kunna uppnå våra stretegiska mål på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Hållbarhet för oss innebär att vi kombinerar vårt ansvar för miljömässiga, sociala och ekonomiska frågor på ett så resurseffektivt sätt som möjligt för att främja en hållbar utveckling.

KRAV-certifierad

Alla våra verksamheter är KRAV-certifierade.

https://www.krav.se/om-krav/krav-markningen/krav-markt-restaurang/

 


Safe-to-visit-rund-digital.jpg

 

Compass Group är medlem i Visita och vi följer myndigheternas riktlinjer för minskad smittspridning.