Siemens Finspång

Restaurang Energikällan - här erbjuder vi ett varierat och spännande utbud med råvaror av högsta kvalitet. Vi är här för att ge dig som gäst en restaurang som kännetecknas av trivsel och utmärkt service. Vi har passion för kvalitet, där god mat lagad från grunden är en självklarhet för oss.


energikallan-app.png    QR kod Compass Group Sverige.png
Vill du få maten levererad till din arbetsplats? Ladda ner vår app Compass Group Sverige!

I vår app kan du se veckans lunchmeny och beställa din lunchlåda direkt till din arbetsplats. Under appens öppettider tar vi emot utkörningsbeställningar som vi levererar till just din valda plats enligt vårt utkörningsschema. Du hittar våra öppettider och leveransplatser i appen.
Scanna QR-koden med din mobilkamera för att komma igång.

 

Café Dalen - här erbjuder vi ett brett och varierat utbud av bland annat kaffe, mackor, sallader och kondis. 

Finspångs slott - uppfördes av Louis De Geer d y mellan 1668 och 1685 och fungerar idag som kontor åt Siemens. Den vackra slottsparken, som anlades på 1700-talet, pryds bland annat av Auroratemplet, Järntemplet och lusthuset Lugnet och är öppen för allmänheten året om. Genom glasen i Orangeriet från 1831 skymtar Sveriges äldsta vinstock. https://www.finspongsslott.se/ 

Slottsflyglarna, som uppfördes av Louis de Geers sonson 1742, används som hotell och restaurang och rummen är inredda efter milstolpar i slottets historia.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller önskemål.

Varmt välkomna!

Dagens lunch

Dagens lunch: 
79:- Eurestkort 
82:- Betalkort - uppvisning Siemensanställd
86:- Betalkort 

Är du allergisk?
Tveka inte att fråga oss vad vi kan erbjuda dig. 
0122-81290