Restaurang Gemytet

Välkommen till restaurang Gemytet måndag-fredag 8:00-15:00 Lunch serveras mellan 11:00-13:30 Utvalda fredagar framåt kommer vi erbjuda en buffé med högrevsburgare el vegetarisk alt. Samt utvalda tillbehör. För endast 125: - får ni bygga EN hamburgare med utvalda tillbehör!! Ring eller maila oss för mer information!! Under veckorna 28-31 håller vi stängt för semester

Den bästa starten på dagen är en bra frukost! Välkommen till oss för att ladda upp inför arbetsdagen. Vi serverar grötfrukost, frallor baguetter mm. varje dag. Självklart levererar vi frukost ut till dig om så önskas. 

Varmt välkomna 08:00-09:30 

Alltid på Gemytet

Till dagens lunch ingår salladsbuffé, bröd, kaffe och måltidsdryck för endast 99kr                    

Alltid ett brett utbud på sallader med olika proteiner.  

Compass Group Sverige-appen

För en enklare och godare vardag!
I vår app Compass Group Sverige kan du snabbt och enkelt betala för din lunch, se veckans meny och ta del av schyssta erbjudanden. Ladda ner appen idag för en enklare och godare vardag.

App Store         Google Play

Är ni nyfikna på vår app, så tveka inta att höra av er. Vi erbjuder möjligheten att leverera lunch till dig eller din arbetsplats.

Kontakta Henrik Moberg

 

Vi har fortsatt stora möjligheter att köra ut mat i färdigpackade matlådor. Ring 033-160271 eller maila henrik.moberg@eurest.se eller erik.svensson@eurest.se

för att se möjligheten för catering till just er arbetsplats. 

 

Varmt välkomna önskar Henrik Moberg med personal

Dagens lunch