Cafélösningar

Vi erbjuder skräddarsydda cafélösningar inom våra koncept Caffè Dallucci, Deli Marche eller Café Moccado. Utöver detta hjälper vi även till med lösningar kring kaffemaskiner och vattenautomater på arbetsplatsen. Allt utefter kundens behov och önskemål.

Våra cafékoncept handlar om att finnas tillhands för arbetsplatsens anställda under en hel arbetsdag. Här skall du kunna få utsökt kaffe och fräsch mat vid den tidpunkt när det passar dig.

Våra specialutbildade baristor serverar certifierat kaffe på klassiskt italienskt sätt. Som gäst kan du välja bland ett stort utbud av fika samt enklare, goda och näringsrika rätter. Du hittar ofta också yoghurt, frukt, sallader, varma och kalla smörgåsar samt olika bakverk i våra kylar.

Väljer du att sitta ned en stund, så kan du njuta av kaffe och mat i en ljus och trivsam miljö där du kan umgås med andra, koppla av eller jobba.

Vending är vårt erbjudande kring kaffemaskiner, vatten- och varuautomater på en arbetsplats. Vi hjälper till med rådgivning för att hitta den lösning som passar dig.

Välkommen att kontakta oss för mer info! 

Kaffe

Vi har skapat Caffé Dalucci för människor i farten som vill att pauserna ska vara något extra.

 

 

 

Smörgåsar

Om du vill få i dig något i farten så är våra varianter av smörgåsar det bästa valet.

 

 

Bakverk

Vi har alltid olika sorts bakverk, besök oss och hitta din favorit!