Mat & Dryck

Vi är en av Sveriges största leverantörer av måltidsupplevelser. Våra koncept är innovativa och inspirerande, alltid i nära samarbete med kunden. Vi verkar inom flera olika områden i vilka koncepten skiljer sig åt beroende på behov, men alltid med service i världsklass som ledord!

I Sverige driver vi mer än 450 restauranger och caféer. Vi förser företag, industri, försvaret, högskolor, universitet, skolor och sjukhus med måltider och kringtjänster tillgängliga från morgon till kväll. Det handlar om allt från luncher till cafélösningar och catering.

Vi anpassar våra lösningar efter våra kunders önskemål och diskuterar gärna olika lösningar beroende på de unika förutsättningarna.

Besök gärna restaurangernas egna sidor för kontaktuppgifter, öppettider och veckomenyer.

Välkomna till oss!

Våra Restauranger

Våra restauranger finns på platser över hela landet. Här hittar du respektive restaurang komplett med veckomenyer.

Välkommen!

Läs mer
Catering & Event

De flesta av våra restauranger erbjuder även catering, affärsluncher samt service som t ex konferenslokaler. Genom att gå in på respektive restaurangsida hittar du mer information kring en specifik restaurang och dess tjänster.

Läs mer
Cafélösningar

Caffè Dallucci, Deli Marche och Café Moccado är våra koncept inom kaffesegmentet. Inom dessa ryms såväl klassiska cafélösningar som mer utbyggda delikoncept med fokus på färskt och hög kvalitet. Det är moderna koncept som går att variera efter kundens behov.

Läs mer
Kiosk

Amigo är namnet på våra moderna och flexibla butiker med ett varierat utbud av service och kioskvaror.

Läs mer