Viktoria Hotell Event & Konferens

Välkommen att boka din konferens eller event hos oss! Vi erbjuder lokaler i varierande storlekar och har även ett komplett businesscenter, en restaurang, festvåning och hotell.

Vi är en komplett anläggning med hotell, konferenslokaler och restaurang. Allt under samma tak. Vi erbjuder våra gäster fri parkering och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Våra lokaler finns i olika storlekar och vår största hörsal är utrustad med komfortabla fåtöljer och all modern teknik. Samtliga lokaler har dagsljus och tillgång till gratis, trådlös internet och projektor.

Du bokar genom att kontakta oss på: 018-13 22 60 eller viktoria@eurest.se

Viktoria Hotell & Konferens
Almungevägen 33

754 54 Uppsala

Personal Viktoria Hotell & Konferens

Event & Konferens

Välkommen till Viktoria Hotell & Konferens i Uppsala!


Våra lokaler är många och i varierande storlekar. Hörsalen är utrustad med komfortabla fåtöljer och all modern teknik. Alla lokaler har dagsljus och tillgång till gratis trådlöst internet och storbildsprojektor.

 

Hotell

För den som vill kan vi erbjuda övernattning i något av våra trevliga och fräscha hotellrum. 

Hotellets gym är öppet mellan 06.00-08.00 samt 17.00-21.00
Hotellets bastu och relax är öppet mellan kl 17.00-21.00
För hotellets gäster finns cyklar att låna.

Läs mer
Restaurang

Restaurangen har öppet för frukost, fika, lunch och middag alla vardagar. Vid beställning ordnar vår personal alla typer av arrangemang – företagsfester, konferensavslutningar, jubileum och bröllop. Vår trevliga bar med fullständiga rättigheter har öppet alla vardagar eller efter behov.

Läs mer
Om våra faciliteter

Läs mer om våra faciliteter och få information från vår hotellfolder.

Läs mer