Konferenslokaler

Konferenslokaler och konferensrum i Stockholm City

Våra konferenslokaler och sammanträdesrum är några av Stockholm Citys mysigaste. Klicka på länken på varje konferenslokal/rum för att läsa mer.

Aino konferenslokal - lämpar sig för mindre grupper upp till 8 personer. Rummet är utrustat med whiteboard, konferensblock samt pennor, isvatten och godis.

Björken konferenslokal - Rymmer upp till 12 personer med modern utrustning såsom projektor, wifi, whiteboard, konferensblock och penna samt isvatten och godis. Lokalen är ljus och dekorerad med textiler från Marimekko.

Lönnrot Konferenslokal - Rymmer upp till 30 personer i biosittning och är utrustad med projektor, ljud, wifi, konferensblock och pennor samt isvatten och godis.

Konferenslokalen Pärlan med lounge och sammanträdesrum. Rummet rymmer upp till 10 personer och är utrustad med projektor, ljud, wifi, konferensblock och pennor samt isvatten och godis.

Runeberg konferenslokal - Rymmer upp till 40 personer i konferenslokalens 47 kvadratmeter. Lokalen är utrustad med projektor, ljud, wifi, konferens block + penna, isvatten och godis.

Sauna / Bastubad i Stockholm - Fräsch och avslappnande bastu för avslappning före eller efter konferensen eller konferens med bastubad. Bastun rymmer upp till 10 personer och är utrustad med ett styrelsebord.

Sibeliussalen - Rymmer upp till 200 personer och är ett av Finlandshusets största konferenslokaler. I lokalpriset ingår 2 headset, 2 trådlösa mikrofoner, ljudanläggning, wifi, projektor, konferensblock och pennor samt isvatten och godis.

Topeliussalen - Rymmer upp till 50 personer och är utrustad med projektor, wifi, ljud, whiteboard, konferensblock och pennor, isvatten samt godis.

 

Utrustning i våra konferenslokaler
Självklart utrustar vi alltid våra konferenslokaler enligt era önskemål. I standardutrustningen ingår anteckningsmaterial, whiteboard, blädderblock, OH, PC-projektor samt vatten och godis. Saknar ni något? Kontakta vår bokning så hjälper vi er om ni önskar något utöver detta.

Våra konferenslokaler ikoner.png

 

Övernattning med anknytning till er konferenslokal

Vill ni kombinera er konferens med övernattning kan vi även hjälpa till med det. Vi samarbetar med intilliggande hotell.