Konferens

Vid en konferens här möts man lika bra mellan fyra ögon som mellan fyrahundra.

En konferens i Stockholm City hos Finlandshuset Konferens lämpar sig lika väl for det mindre mötet som för den större konferensen. Vår flexibla och tillmötesgående personal skräddarsyr din konferens efter dina behov och finns alltid där för att hjälpa till. Huset rymmer en stor och sex mindre konferenslokaler, samt en mingelvänlig festsal for ca 200 personer.

Våra olika konferenslokaler

Aino
Björken
Lönnrot
Pärlan
Runeberg
Sauna
Sibelius
Topelius

Konferens i Stockholm City
Det centrala läget gör det enkelt för er att kombinera konferensen med alla de nöjen en världsstad som Stockholm City har att erbjuda. För längre konferenser, sammanträden och vistelser ordnar vi givetvis logi i samarbete med intilliggande hotell.

Skicka en bokningsförfrågan för konferens direkt

Avkopplande konferenslokaler
Finlandshuset Konferens erbjuder möjlighet till konferens i en avkopplande miljö. Boka in en bastukonferens för upp till 10 personer. Basta, ät, prata, precis som det skall vara i en riktig bastu.

Läs mer om konferenslokalen Sauna

Rejäl frukostbuffé eller kanske en kvällsmacka på er konferens?
På Finlandshuset kan du och dina gäster välja mellan fyra olika typer av konferens. Välj själva om ni vill ha ett frukostmöte eller kanske för- eller eftermiddagsmöte. Självklart kan ni också mötas under en hel dag. I huset finns Finlandsinstitutets lokaler och bibliotek samt en vinterträdgård som är en utmärkt fond till en fördrink. I vår restaurang erbjuder vi bufféer.

Läs mer om Finlandshusets restaurang