Frösundavik Konferens & Event

Välkommen till Frösundavik konferenscenter! Vår anläggning ligger vackert i Hagaparken i Solna, precis vid Brunnsviken. Vi erbjuder 14 konferenslokaler i varierande storlek med ett full-service erbjudande där matupplevelsen står i centrum.

Anläggningen ligger vackert i Hagaparken i Solna, precis vid Brunnsviken. Det berömda SAS- huset konstruerades av den Norska arkitekten Niels Torp, när den byggdes var byggnaden nästintill extrem i sin arkitektur. Huset består av en stjärnformad och inglasad huskropp som ger ett enastående ljusinsläpp i byggnadens alla delar.

I lokalerna ingår: projektor, white board, 1 x blädderblock samt skrivmaterial. Samtliga lokaler har trådlöst internet.

Vi erbjuder lokaler från 1 680 kr (exkl. moms) och dagkonferens från 305 kr/person (exkl. moms).

 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och skräddarsydda erbjudanden!

 

 

Kontaktinformation

Reception

08-624 27 77

Petronella Werngren

Konferensansvarig:

LOKALER

Här på Frösundavik kan vi erbjuda 14 kreativa och nyrenoverade lokaler, med maxkapacitet upp till 150 personer.

Lokalerna är samlade runt byggnadens mittpunkt, även kallad gatan. Gatan skapades för att uppmuntra till kreativitet och aktiviteter med dess rymd och ljus. Gatan avslutas med en skön terrass med utsikt över Frösundaviks egna damm, grönskan och Brunnsviken. Den unika miljön och läget ger karaktär till ert möte, event eller fest.

Restaurang

I vår härliga restaurang PUUR erbjuder vi dig ett varierat och spännande utbud med allt från vegetariskt, husman till rätter med influenser från internationella kök. Vår restaurang är en välkomnande och trevlig paus i din vardag. En modern miljö med en lugn, avslappnad och social atmosfär. Vi serverar hälsosam och god mat av hög kvalitet där det gröna alternativet får en stor plats på din tallrik. Smaklig spis!

 

Läs mer