Konferens & Arena

Gemensamt för alla våra konferensanläggningar är att maten står i fokus, vi vill att våra gäster ska få en måltidsupplevelse utöver det vanliga.
Tele2 Arena

Tele2 Arena, en av världens mest moderna multiarenor, med fritt wifi av högsta klass, 600 digitala skärmar, StadiumVision-teknik, skjutbart tak, transparent fasad och endast sex meter från första bänkraden till sidlinjen, invigdes den 24 augusti 2013 till tonerna av Robyn, Lars Winnerbäck och Kent.

Läs mer
Konferens & Event

Är det dags för möte, konferens eller evenemang? Vi erbjuder nio olika konferensanläggningar runt om i landet. Samtliga anläggningar har en egen unik prägel och passar lika bra för små möten som exklusiva konferenser och festevenemang. Gemensamt för alla våra konferensanläggningar är att maten står i fokus, vi vill att våra gäster ska få en måltidsupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer
Konferenspaket

Alla våra konferenspaket inkluderar servering, mötesrum, hög standard teknisk utrustning och internet. Välj paketet som passar ditt möte, konferens & event, eller kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

Läs mer