VÄLKOMMEN TILL EN SMAKFULL JUL HOS OSS!

Nu är det inte långt kvar till jul – och vad är väl en jul utan god mat i gott sällskap? Mat är vår passion och vi hjälper er gärna med att skräddarsy ert företags julfirande!

I år kan vi erbjuda tre olika varianter av våra populära julbord, liksom catering, jultallrikar och andra härliga julprodukter!

Julbord för alla smaker – med recept från vårt Culinary Team

Klassiska julbordet – här finns allt som förväntas på det traditionella julbordet såsom köttbullar, Janssons frestelse, julskinka, rödbetssallad, sill och mycket annat.

Gröna julbordet – här står vegetariska och veganska råvaror i fokus men du kommer ändå känna igen godsakerna, eller vad sägs om ” inlagd sill” på aubergine, ägghalvor med tångkaviar eller våra underbara vegobullar.
Moderna julbordet – julbordet med en twist för er som vill ha en uppdaterad variant av det klassiska julbordet med båda nya och gamla favoriter. Här finns till exempel glöggkryddad fläsksida, kycklingprinskorv och bakad spetskål.

Andra godsaker för små och stora tillfällen
Vi har även tagit fram en jultallrik, julsmörgåsar och en delilåda med det bästa julen har att erbjuda. Självklart har vi även bullat upp med lussekatter och andra bakverk inför lucia. Allt detta kan ni enkelt beställa via våra restauranger!

Beställning
Oavsett om du vill boka julbord, catering, lussefika eller beställa andra goda julprodukter så står vi redo att hjälpa till. Beställning sker via respektive restaurang, se länk nedan. (Lokala variationer av sortiment kan förekomma)

En riktigt god jul önskar vi på Compass Group!

Våra Restauranger

Våra restauranger finns på platser över hela landet. Här hittar du respektive restaurang komplett med veckomenyer.

Välkommen!

Läs mer