Miljö

Vi jobbar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan.

  • Våra prioriterade områden är matsvinn, engångsartiklar och hållbara inköp.
  • Vår ambition är att vara den mest hållbara inköparen och leverantören av tjänster och måltider i vår bransch.
  • Detta innebär att vi ställer krav på leverantörer vad gäller sortiment och miljömärkningar, samt att vi jobbar tillsammans med kunder och gäster för att bland annat minska på mängden matsvinn samt användningen av engångsartiklar.
Matsvinn & Stop Food Waste Day

Matsvinn är ett av våra mest prioriterade miljöområden, därför har vi åtagit oss att minska vårt matsvinn med 25% till 2021 (jfr 2018).

Läs mer
Hållbara Inköp

Vi köper in stora volymer till vår verksamhet. Därför är vi noggranna med vad vi köper in. Det mesta styrs av centrala avtal som möjliggör kvalitets- och kravsäkrade produkter.

Läs mer
Engångsartiklar

Compass Group har åtagit sig att ersätta engångsartiklar med hållbara alternativ.

Läs mer