Finlandshuset

Välkommen till Finlandshuset Konferens i Stockholm CityBara ett stenkast från Stureplan i Stockholms citykärna ligger Finlandshusets ljusa och vackra konferenslokaler. Trots läget mitt i stan andas lokalerna ett anmärkningsvärt lugn. Denna öppna, rogivande oas där klassisk och modern arkitektur möts, hyser Stockholm Citys mest trivsamma konferensanläggning.

Bildkollage Finlandshuset.png

Vid en konferens här möts man lika bra mellan fyra ögon som mellan fyrahundra. En konferens i Stockholm City hos Finlandshuset Konferens lämpar sig lika väl for det mindre mötet som för den större konferensen. Vår flexibla och tillmötesgående personal skräddarsyr din konferens efter dina behov och finns alltid där för att hjälpa till. Huset rymmer en stor och sex mindre konferenslokaler, samt en mingelvänlig festsal for ca 200 personer.

Konferens i Stockholm City
Det centrala läget gör det enkelt för er att kombinera konferensen med alla de nöjen en världsstad som Stockholm City har att erbjuda. För längre konferenser, sammanträden och vistelser ordnar vi givetvis logi i samarbete med intilliggande hotell.

Kontaktuppgifter:

Finlandshuset Konferens
Snickarbacken 4 (Box 1355)
111 83 Stockholm

Telefon: 08-545 212 04
E-post: finlandshuset@compass-group.se