Persgården Restaurang & Konferens

Precis brevid Perstorp Industripark ligger Persgården Restaurang & Konferens, idylliskt belägen med naturen direkt utanför fönstret. Nu finns vi även på Instagram: @Persgården och Facebook: Persgården

På Persgårdens Restaurang & Konferens kan du äta lunch, fika eller hämta hem mat från vår varierande meny. Vi har stor erfarenhet av catering, grillkvällar, fester & företagsevenemang, både för det lite mindre sällskapet eller för den stora festen.

Persgårdens Konferens har sex rum för konferens för mellan 2 - 50 deltagare. Skräddarsy din egen konferens med service, mat och dryck. Kontakta Persgården Restaurang & Konferens för god mat och fantastisk service! 

På gång

SAFE TO VISIT!
Vi tar situationen med Corona och smittorisker på stort allvar och har i restaurangen vidtagit olika åtgärder sedan i våras. Nu står vi inför en ny situation under hösten med en osäkerhet om hur många gäster eller beställningar vi kommer att ha. Vi har till en början en rätt mindre på menyn men hoppas att detta snart kommer att ändras. När du kommer till restaurangen ber vi dig följa de markeringar och anvisningar som finns samt visa hänsyn mot andra gäster samt tvätta händerna innan ditt besök och/eller använda den handsprit som finns utplacerad.

Vi kommer att ha våra gymnasieelever på plats from vecka 33 och de kommer att plocka lunch i serveringen men sitta och äta i ett eget rum för att det ska bli rymligare för övriga gäster i matsalen. Vänligen respektera att sitta med minst en meters mellanrum mellan era sällskap.

Tack för att ni kommer och äter hos oss och tack för att ni hjälper oss att HÅLLA AVSTÅND, HÅLLA HUMÖRET UPPE OCH HÅLLA OSS FRISKA! 

VAD ERBJUDER VI I RESTAURANGEN?
Vi har kvar våra klassiska Dagens Husman, Gränslöst Gott, Grönt & Gott och A´la Minute. Dessutom kommer vi att erbjuda fräscha salladstallrikar samt baguetter för dig som vill ha en kall lunch. Dessutom laddar vi upp med goda kakor och något sött efter maten naturligtvis!

BRÖD!
Visste du att vi bakar eget bröd? Man kan köpa med hem för 35-40 kr/st.

Dagens lunch

I Dagens Rätt ingår dryck, salladbuffé, bröd & smör samt kaffe efter maten. Dagens Rätt 75 kr. A´la Minute 93 kr. Smaklig måltid!

Får man plocka av allt?
Nu finns det en valmöjlighet att plocka av alla våra rätter och betala ett buffépris på 93 kr. Ät det du tycker om och hur mycket du vill. Gäller ej desserter och A´la Minute. Smaklig måltid!