Ärvinge matsal

I vår nyrenoverade Ärvinge matsal serverar vi varje dag tre olika dagens rätt, à la minute-rätter och en stor fräsch sallad salladsbuffé som vi kombinerar efter årstiderna.

Du väljer själv om du vill äta i restaurangen eller ta med dig maten. Genom att använda bra råvaror kan vi erbjuda måltider som du verkligen kan njuta av. Vi serverar endast svensk kyckling, kött enligt Konkurrensverkets krav, MSC-märkt vildfångad fisk och skaldjur, 100% certifierat och klimatkompenserat kaffe samt ekologisk mjölk. Med vår långa erfarenhet av catering kan vi också hjälpa dig med både fester, bufféer och mötesfika. 

MOCCADO är vår coffee shop med moderna cafélösningar för den kräsne kaffeälskaren.
Moccado är ett tidlöst cafékoncept av kontinental karaktär och med ett brett utbud av certifierade kaffebönor och tesorter. Här serverar vår duktiga barista en riktig god latte, cappuccino eller espresso, eller en nybryggd och smakrik vanlig kopp kaffe av högsta kvalitet.

Förutom kaffe kan du även avnjuta smakfulla smörgåsar gjorda på sunda bröd med olika fyllningar och rykande färska bullar i en modern och behaglig miljö. Även lättare rätter som sallad och pajer serveras här. För ett hälsosammare alternativ finns fräscha smoothies och färskpressade juicer.

För smidig betalning använder du vårt Eurestkort, ett betalkort som laddas med pengar och används som betalmedel i restaurangen och caféet. Veckans meny kan du läsa på vår hemsida eller ladda ner webbappen, APPtiten.

Varmt välkomna!

Catering

Vi erbjuder catering för alla tillfällen, stora som små sällskap. Välkommen till oss för beställning av allt från frukost, fruktkorgar och sallader till stora buffér och kvällsarrangemang.

KONTAKTA OSS

Ärvinge Matsal
08-632 38 06

Café Moccado 
08 632 38 09

Öppettider 
Ärvinge Matsal kl. 11:00-14:00
Café Moccaco kl. 07:30-16:00 

Hitta till oss
Ärvinge matsal
Kronborgsgränd 9
164 40 Kista