Restaurang Trappan

Välkomna!

Från och med augusti 2015 drivs Restaurang Trappan av oss på Eurest.

Detta innebär en del förändringar och förbättringar. Vi kommer bland annat att servera tre olika dagensrätt över disk, istället för buffé, och en utökad salladsbuffé.

Vi erbjuder även allt i från konferenslunch till affärslunch eller en lyxig galamiddag. Med vår långa erfarenhet av catering kan vi hjälpa dig med både fester, bufféer och mötesfika. Vi erbjuder alltid vegetariska alternativ eller specialkost vid förfrågan. 

Vi driver även caféverksamhet i samband med Drakens föreställningar såsom stand-up, föreläsningar etc. För kommande evenemang se Folkets hus kalendarium

Vi hoppas att ni kommer uppskatta vårt koncept, har ni synpunkter är ni välkomna att kontakta personalen i restaurangen eller i receptionen på konferensavdelningen.

.

Vår syn på mat 

Genom att använda bra råvaror kan vi erbjuda måltider som du verkligen kan njuta av. Vi serverar endast svensk kyckling, kött enligt Konkurrensverkets krav, MSC-märkt vildfångad fisk och skaldjur, 100% certifierat och klimatkompenserat kaffe samt ekologisk mjölk.

Eurestkortet

För smidig betalning använder du vårt Eurestkort, ett betalkort som laddas med pengar och används som betalmedel i restaurangen och caféet. Här kan du läsa mer om Eurestkortet.

 

APPtiten 

Veckans meny kan du läsa här på vår hemsida hemsida eller ladda ner webbappen, APPtiten.

KONTAKTA OSS

trappan@folketshusgoteborg.se 
Telefon 031- 774 30 20  
Restaurangchef Åsa Borgqvist
Mobil 0708 42 75 67  

Öppettider lunch 
Måndag - fredag 
11.00 - 13.30
(Ibland är restaurangen abbonerad i samband med event, aktuell information anges i veckans meny

Hitta till oss
Restaurang Trappan
Folkets Hus
Olof Palmes plats 3
413 04 Göteborg