Restaurang Syd

Välkommen till Restaurang Syd!

En mötesplats för frukost, lunch, fika och inte att förglömma kvällsmat vid behov.

Vi erbjuder ett brett sortiment av härliga alternativ under hela dagen, från lunch till kväll. Varje morgon serveras en hälsosam och välsmakande frukost. Våra luncher är lagade med stor omsorg av våra duktiga medarbetare och är alltid näringsberäknade. Mer information om vad vi erbjuder just denna vecka får du under fliken Dagens lunch

På Eurest vet vi att måltiden har stor betydelse för hur vi presterar under dagen, men även för hur friska vi är. För att hålla blodsockret på en jämn nivå behöver vi äta mer än en gång under arbetsdagen. Genom att äta rätt är vi piggare och mer fokuserade, det leder till välmående och friska medarbetare. I vår avdelning Cool & Fresh hittar du ett brett utbud av hälsosamma mellanmål. Här kan du läsa mer om Cool & Fresh

Varmt välkomna!

önskar Sussi Vikström Öhman, restaurangchef
Telefon: 08-553 503 02

E-post för beställningar: rest.syd@eurest.se
E-post vid drift frågor: sussi.ohman@eurest.se


Kostrådet

Kostrådet drivs av Scania för att vara partnern mot Eurest, gällande hälsosamma- måltider och hälsosamt utbud.Hit går det bra att maila frågor, tankar och idéer kring hälsosam mat och utbud i Scanias matsalar, kiosker och vendingmaskiner.

This group is run by Scania to be partner against Eurest, regarding of the develpopment of healthy meals and healthy choice.

You are welcome to email questions, thoughts and ideas about healthy food and range of Scania canteens, kiosks and vending machines

Kostradet.Sverige@scania.com

Hos oss kan du köpa ingefärsshots

10kr st eller varför inte en egen flaska (5dl) för 100kr. När den egna flaskan är slut kan du köpa refill i samma flaska för 80kr.
 

Kommande aktiviteter

Vecka 5  är det MSC vecka

Vi fokuserar på MSC märkt fisk

Inom Compass vill vi bidra till ett sundare hav för kommande generationer och väljer MSCs miljömärke för hållbara och välskötta fisken.

MSC certifiering: MSC står för Marine Stewardship Council och är en oberoende organisation som driver ett välkänt certifierings- och miljömärkningsprogram som främjar hållbara fiskemetoder för vildfångade fisk och skaldjur.

 

Vi har ingått i ett pilotprojekt tillsammans med MSC för gruppcertifiering av våra måltidsenheter och blev först ut i Sverige inom vår sektor att gruppcertifieras.

 

Afternoon tea

21 februari kör vi årets första Afternoon tea