Restaurang Sjökringlan

Välkommen till Restaurang Sjökringlan!

I Restaurang Sjökringlan erbjuds ett fräscht och brett utbud där du som gäst kan välja mellan allt från svensk husmanskost till variationer och smaker från hela världen. Som tillbehör till din måltid serveras också ett genomarbetat säsongsvarierat salladsbord och tilltalande brödbufféer som bakas i vårt eget bageri på Sjökringlan. Vi har även en Delibuffé varje dag som finns i sydmatsalen.

Som gäst hos oss på Sjökringlan kan du välja på att njuta av din lunch bordsserverad, ta med något gott att äta lite senare eller tillsammans med dina kollegor avnjuta en inspirerande lunch.

På Sjökringlan erbjuder vi frukost, lunch och middag. Restaurangerna i Sjökringlan kännetecknas av hög kulinarisk kvalitet.

Varmt välkomna!

Camilla Segerman Restaurangchef Sjökringlan
Telefon: 08-553 703 99
e-post: camilla.segerman@eurest.se


Sjöverandan
Sjöverandan har en trevlig utsikt utmot Scania sjön
I Sjöverandan erbjuder vi olika alternativ där vi skräddarsyr ditt önskemål allt från en avtackning till en serverad lunch Här kan du även sitta med din vanliga bricklunch och njuta av utsikten

 

Mat att ta med

Hos oss på Restaurang Sjökringlan kan du köpa mat att ta med. Perfekt när du har bråttom och inte hinner sitta ner för lunch i restaurangen, eller när tiden eller orken inte räcker till inför middagen där hemma!

Kostrådet

Kostrådet drivs av Scania för att vara partnern mot Eurest, gällande hälsosamma- måltider och hälsosamt utbud.Hit går det bra att maila frågor, tankar och idéer kring hälsosam mat och utbud i Scanias matsalar, kiosker och vendingmaskiner.

This group is run by Scania to be partner against Eurest, regarding of the develpopment of healthy meals and healthy choice.

You are welcome to email questions, thoughts and ideas about healthy food and range of Scania canteens, kiosks and vending machines.

Kostradet.sverige@scania.com

 

Klicka på länken för att starta Gästundersökningen

 

https://www.servicenavigator-global.com/survey/sverige/2018/mat/Ethnos.dll?ID=CO568


 


 


 


 

 

Vi fokuserar på MSC märkt fisk

Inom Compass vill vi bidra till ett sundare hav för kommande generationer och väljer MSCs miljömärke för hållbara och välskötta fisken.

 

MSC certifiering: MSC står för Marine Stewardship Council och är en oberoende organisation som driver ett välkänt certifierings- och miljömärkningsprogram som främjar hållbara fiskemetoder för vildfångade fisk och skaldjur.

 

Vi har ingått i ett pilotprojekt tillsammans med MSC för gruppcertifiering av våra måltidsenheter och blev först ut i Sverige inom vår sektor att gruppcertifieras.