Restaurang Motorkringlan

Välkommen till Restaurang Motorkringlan!

Service i fokus – den lilla restaurangen med det stora utbudet

I Motorkringlan serverar vi god hälsosam mat både till lunchgäster och till de som är hungriga lite längre fram på dagen.

Dagligen serveras måltider som är lagade från grunden med fräscha råvaror tillagade av vår personal med passion för mat.

Varmt välkomna!

önskar restaurangchef, Sandra Nerén med personal
Telefon: 08 553 814 33
E-post: Sandra.neren@eurest.se

Mat att ta med

Hos oss på Restaurang Motorkringlan kan du köpa mat att ta med. Perfekt när du har bråttom och inte hinner sitta ner för lunch i restaurangen, eller när tiden eller orken inte räcker till inför middagen där hemma!

Kostrådet

Kostrådet drivs av Scania för att vara partnern mot Eurest, gällande hälsosamma måltider och hälsosamt utbud. Hit går det bra att maila frågor, tankar och idéer kring hälsosam mat och utbud i Scanias matsalar, kiosker och vendingmaskiner.

This group is run by Scania to be partner against Eurest, regarding of the develpopment of healthy meals and healthy choice.

You are welcome to email questions, thoughts and ideas about healthy food and range of Scania canteens, kiosks and vending machines.

Kostradet.Sverige@scania.com

 

MSC-Certifiering

Inom Compass vill vi bidra till ett sundare hav för kommande generationer och väljer MSCs miljömärke för hållbara och välskötta fisken.

MSC certifiering: MSC står för Marine Stewardship Council och är en oberoende organisation som driver ett välkänt certifierings- och miljömärkningsprogram som främjar hållbara fiskemetoder för vildfångade fisk och skaldjur

Vi har ingått i ett pilotprojekt tillsammans med MSC för gruppcertifiering av våra måltidsenheter och blev först ut i Sverige inom vår sektor att gruppcertifieras.

Kontakta oss

08-55382867
rest.motorkringlan@eurest.se

Öppettider
Måndag - torsdag:kl. 8.00-19.00
Fredag: kl. 08.00-17.00
Lunch: kl. 11.00-13.00
Middag måndag-torsdag: kl. 17.00-18.30
Middag fredag: kl. 15.30-16.45

Hitta till oss
Restaurang Motorkringlan
Byggnad 150
Växellådsvägen
151 87 Södertälje


Visa större karta

Amigo Express

Amigo Express finns i vår restaurang och erbjuder ett sortiment av nyttiga mellanmål, smörgåsar, kalla drycker och konfektyr. Läs mer om Amigo