Restaurang 270

Välkommen till Restaurang 270  – en stund för avkoppling.

Lunchen är till för avkoppling, en stunds samvaro med sina kollegor. Något som är lika viktigt som maten som serveras och bemötande man får.  Vår röda tråd i verksamheten är helhetsupplevelsen.

Vi erbjuder vällagad mat från grunden och vårt mål är att du om gäst skall uppleva en måltid som är sund och god där allt är gjort med omsorg.

Restaurangen har profilerats om enligt Eurestkoncept med nyckelhålet i centrum. Det innebär att vi säkerställer att det alltid finns en röd tråd i allt vi presenterar. Det gäller både färg, form och menyval. Vårt team på Restaurang 270 arbetar i ett nära samarbete med övriga restauranger inom Scanias område  för att erbjuda bästa service och kvalitet.

Varmt välkomna!


önskar Sussi Vikström Öhman, restaurangchef
För beställningar:  08-553 812 68 (direkt till restaurangen) eller skicka ett mail till rest.270@eurest.se
Driftsfrågor: 08-553 503 02
E-post: sussi.ohman@eurest.se


Mat att ta med

Hos oss på Restaurang 270 kan du köpa mat att ta med. Perfekt när du har bråttom och inte hinner sitta ner för lunch i restaurangen, eller när tiden eller orken inte räcker till inför middagen där hemma!

Kostrådet

Kostrådet drivs av Scania för att vara partnern mot Eurest, gällande hälsosamma- måltider och hälsosamt utbud.Hit går det bra att maila frågor, tankar och idéer kring hälsosam mat och utbud i Scanias matsalar, kiosker och vendingmaskiner.

This group is run by Scania to be partner against Eurest, regarding of the develpopment of healthy meals and healthy choice.

You are welcome to email questions, thoughts and ideas about healthy food and range of Scania canteens, kiosks and vending machines.

Kostradet.sverige@scania.com

Kommande aktiviteter

Vecka 5 fokuserar vi på MSC märkt fisk

 

 

Reservera bord i matsalen på restaurang 270

På grund av hög belastning av gäster i matsalen har vi inga möjligheter att reservera bord. Om du ändå vill reservera bord gör vi det tidigast från kl 12.15

Med vänliga hälsningar

Sussi och Personalen

Vi fokuserar på MSC märkt fisk

Inom Compass vill vi bidra till ett sundare hav för kommande generationer och väljer MSCs miljömärke för hållbara och välskötta fisken.

MSC certifiering: MSC står för Marine Stewardship Council och är en oberoende organisation som driver ett välkänt certifierings- och miljömärkningsprogram som främjar hållbara fiskemetoder för vildfångade fisk och skaldjur.

 

Vi har ingått i ett pilotprojekt tillsammans med MSC för gruppcertifiering av våra måltidsenheter och blev först ut i Sverige inom vår sektor att gruppcertifieras.