Piazzan

Välkommen till Piazzan!

En stund för paus, en stund för möte, en hyllning för det goda kaffet – då har ni kommit rätt!

Piazzan är namnet på denna moderna butik en mötesplats för spontana möten eller varför inte njuta av en god Café Latté eller någon god kaffe variant som vi erbjuder i Piazzan.

Moccado är namnet på vår moderna och flexibla butik med ett varierat utbud av service och kioskvaror.

Moccado - ett cafékoncept av kontinental karaktär

En butik för folk i farten med ett stort urval av vårt utbud
Cool & Fresh sallader, smörgåsar, mellanmål som tillverkas av Eurest egen produktion samt där vi erbjuder färskt bröd varje dag. Vi erbjuder även sushi låda som tillverkas på Sjökringlan och även andra varianter på matlådor för take away.

Basen i vårt utbud präglas av hälsosamma produkter, men det går även att hitta ett utbud av godis, snacks. Vi erbjuder produkter och måltider snabbt, vänligt, lättillängligt och av hög kvalitet.

 

Medvetet val i Moccado

Här har vi underlättat för dig att hitta nyttigare och hälsosammare alternativ när det gäller mat, dryck och mellanmål. Detta kallar vi Medvetet val. Huvuddelen av de medvetna valen är lite billigare. Som vanligt hittar du frukost- och lunchsmörgåsar, wraps, trekantssandwichar, kalla drycker och färdiga sallader. I alla restauranger har vi byggt upp Amigo Express för dig som har bråttom(exklusive Granpark och Sjökringlan) .

Varm välkommen