Fjärden

Fjärden är namnet på denna moderna butik en mötesplats för spontana möten eller varför inte njuta av en god Café Latté eller någon god kaffe variant som vi erbjuder i Fjärden av vår utbildade personal.

Amigo/Moccado är namnet på vår moderna och flexibla butik med ett varierat utbud av service och kioskvaror.

Moccado - ett cafékoncept av kontinental karaktär

Amigo – en ’shop to go’ i sin allra modernaste tappning

En butik för folk i farten med ett stort urval av vårt utbud
Cool & Fresh sallader, smörgåsar, mellanmål som tillverkas av Eurest egen produktion samt bördet som bakas från Sjökringlans bageri. Vi erbjuder även sushi, thailåda som tillverkas på Sjökringlan och även andra varianter på matlådor för take away.

Basen i vårt utbud präglas av hälsosamma produkter, men det går även att hitta ett utbud av godis, snacks, tidningar och tidsskrifter. Vi erbjuder produkter och måltider snabbt, vänligt, lättillängligt och av hög kvalitet.

Medvetet val i Amigo

Här har vi underlättat för dig att hitta nyttigare och hälsosammare alternativ när det gäller mat, dryck och mellanmål. Detta kallar vi Medvetet val. Huvuddelen av de medvetna valen är lite billigare. Som vanligt hittar du frukost- och lunchsmörgåsar, wraps, trekantssandwichar, kalla drycker och färdiga sallader. I alla restauranger har vi byggt upp Amigo Express för dig som har bråttom(exklusive Granpark och Sjökringlan).