Persgården Restaurang & Konferens

Precis brevid Perstorp Industripark ligger Persgården Restaurang & Konferens, idylliskt belägen med naturen direkt utanför fönstret.

På Persgårdens Restaurang & Konferens kan du äta lunch, fika eller hämta hem mat från vår varierande meny. Vi har stor erfarenhet av catering, grillkvällar, fester & företagsevenemang, både för det lite mindre sällskapet eller för den stora festen.

Persgårdens Konferens har sex rum för konferens för mellan 2 - 50 deltagare. Skräddarsy din egen konferens med service, mat och dryck. Kontakta Persgården Restaurang & Konferens för god mat och fantastisk service! 

Dagens lunch 65 kr!

En Dagens Lunch på Persgården kostar 65 kr. A´la Minute 85 kr.

Välkomna!

Vi rider med på DEN GRÖNA VÅGEN!
Nu finns det ett vegetarisk alternativ med på menyn varje dag, under namnet "Grönt & Gott". Du hittar rätten på en egen vagn i utportioneringen och har du inte provat innan så ta dig en sväng förbi och låt dig lockas. Smaklig måltid!

APPtiten!

Vår meny i din mobil.

Skriv in adressen https://eurest.mashie.eu/app/eurest i webbläsaren eller scanna av QR-koden som finns på skyltarna i restaurangen. Sök upp vår restaurang och lägg tillgenväg/hemskärm. Klart!

På gång!

PRISJUSTERINGAR!
Den 1 maj kommer vi att höja priset på Dagens lunch i restaurangen till 68 kr, samt A´la Minute till 88 kr.

KLÄMDAGAR I VÅR!
Vi kommer att hålla stängt i restaurangen klämdagarna måndagen den 30 april (Valborgsmässoafton) samt fredagen den 11 maj (dag efter Kristi Himmelsfärds Dag). Vi har även stängt Långfredagen och Annan Dag Påsk då det är röda dagar.

GÄSTUNDERSÖKNING!
Under vecka 17 kommer vi att genomföra en Gästundersökning i restaurangen. Era synpunkter är viktiga för oss och vi uppskattar att du tar dig tid att fylla i enkäten. Enkäten kommer endast att finnas i papperformat i år, inte via länk.Tack på förhand!

Kontakta oss

0435-387 17  
persgarden@eurest.se

Öppettider
Måndag - fredag
07.00-16.00

Lunch serveras
11.30-13.30

Hitta till oss
Restaurang Persgården
Räddningsvägen
284 80  Perstorp


Visa större karta

Supporttjänster

Vi erbjuder även supporttjänster och lokalvård. Kontakta oss för mer information.
supportservice@eurest.se
Kontraktschef Teresia Kling 070-461 75 29