Konferens

Mellan hav och fjäll

Ljungskile Folkhögskola Kurs och Konferens har erbjudit en lärande konferensmiljö sedan 1930-talet. Nu hälsar vi dig välkommen till nya lokaler med fantastisk utsikt och ett läge med goda kommunikationer. Med tåg är det 55 minuter norr om Göteborg och 15 minuter söder om Uddevalla. Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, avslappnande miljö med många möjligheter till aktiviteter och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande weekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Vi har lokaler för stora som små sammankomster och möblering väljer du efter behov. Vi erbjuder boende med helpension, som passar olika budgetar och kringarrangemang av skilda slag. Ta dig tid att välja till en aktivitet, vi skräddarsyr din konferens efter önskemål. Huvudsaken, som vi ser det, är att konferensen gör skillnad, att man åker härifrån med ny kraft och kunskap.

Vi har lokaler från 10 personer upp till fullt utrustad biosalong för 200 personer samt en fantastisk natur för den som inte vill ha lokaler alls utan bara komma in för mat och övernattning.

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns tillsammans med våra samarbetspartners: 0522- 68 69 70

VÄLKOMNA!

Kontakta oss

Öppetider
Restaurang: kl. 11:30-14:00

Bokning
Tel 0522-68 69 70

Hitta till oss
Ljungskile Kustkonferens
Valdemar Svenssons väg 11
459 31 Ljungskile