LKAB

På uppdrag av LKAB leverar Compass Group, under varumärken Eurest Services och Eurest, en mängd olika supporttjänster inom områdena restaurang, vending, städ, återvinning och takskottning hos LKAB i Kiruna, Svappavaara, Gällivare/Malmberget och Luleå.

Vi erbjuder ett brett utbud på luncher, drycker och hälsosamma mellanmål, samt ett stort utbud för levererans till LKABs möten. 

Vi vill att varje enskild måltid ska vara en speciell upplevelse för våra gäster. Oavsett i vilken miljö du befinner dig, ovan jord eller under, kan du med oss förvänta dig samma engagemang, passion och kvalitet varje dag, överallt.  Vi vet att det kan vara stressigt på jobbet, så vi strävar alltid efter att våra restauranger ska vara en plats där du som gäst kan hämta kraft och energi. Vi erbjuder hållbara och hälsosamma alternativ med stor variation, lagade från grunden, som avnjuts i en välkomnande atmosfär.  Sedan länge arbetar vi aktivt med att utöka bredden i vårt erbjudande av produkter med tydligt fokus på miljö och socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi serverar MSC-märkta fisk- och skaldjur, 100% certifierat kaffe och ett rikt sortiment av ekologiska varor och Fairtrademärkta produkter. Vi brinner för att leverera mat och service av högsta kvalitet - och är stolta över att nu få möjligheten att göra det hos er på LKAB.

Johan Schilow, VD Compass Group

 

För att få kontakt, eller för att se vad restaurangerna erbjuder, se information på respektive restaurangs hemsida i listan till höger.

För mer information om vårt företag, besök våra hemsidor
www.compass-group.se
www.eurest.se

Varmt välkomna!