Vecka 26

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Affärslunch vecka 26

 

Förrätt

 

Rostad blomkålssoppa med löjrom, körvel och krutonger

Roasted couliflowersoup with bleak roe, chervil and croutons

 

Varmrätt

  

Halstrad rödingfilé med gul tomatbuljong och ärtpuré, serveras med kokt nypotatis

Seared fillet of char with yellow tomatobroth and greenpea puree, served with boiled newpotatoes

 

Dessert

 

Rabarberpaj med rökt kaffeglass

Rhubarb pie with smoked coffee-icecream

 

 

 

 

Är du allergisk mot något? Fråga oss gärna om vad maten innehåller.

 

 Varmrätt och dessert: 161 kr

Förrätt, varmrätt och dessert: 244 kr

 

I lunchen ingår mineralvatten och kaffe

 

Kontakta oss

restaurang-ns@eurest.se

Platschef:
Monica Olofsdotter, 08-524 87 771
monica.olofsdotter@eurest.se

Kökschef

Benny Danielsson, 08-524 87 700
benny.danielsson@eurest.se

Restaurangchef
:
Helena Sjöberg, 08-524 87 719
helena.sjoberg@eurest.se

Öppettider

Restaurang Nanna Svartz
Mån - fre: 11.00 - 13.30
Tel: 08-524 87 700

Café Erik Jorpes
Mån - fre: 08.00 - 16.00  
Tel: 08- 524 87 733

Svarta Räfven 
Mån - fre: 11.00 - 14.00 
Tel: 08-524 87 719 

Biomedicum
Öppnar den 1 april 2018


Hitta till oss:
Besöksadress
Karolinska Institutet
Solnavägen 7A
171 65 Solna