Vecka 17

 

  

 

 

 

 

 

Affärslunch vecka 17

 

Förrätt

 

Tomatsoppa med halstrad pilrimsmussla och friterad renlav

Tomatosoup with fried scallop and deepfried moss

 

Varmrätt

 

Ugnsrostat majskycklingbröst med majspuré, salviasky, friterad grönkål samt vildristimbal

Roasted cornchicken with cornpuree, sage-gravy, deepfried greenkale and wildricetimbal

 

Dessert

 

Kokos- och limepannacotta med mangosås och rostad kokos

Coconut- and limepannacotta with mango-sauce and roasted coconut

 

 

 

 

 

 

 

Är du allergisk mot något? Fråga oss gärna om vad maten innehåller.

 Varmrätt och dessert: 161 kr

Förrätt, varmrätt och dessert: 244 kr

 

I lunchen ingår mineralvatten och kaffe

 

Kontakta oss

restaurang-ns@eurest.se

Platschef:
Monica Olofsdotter, 08-524 87 771
monica.olofsdotter@eurest.se

Kökschef

Benny Danielsson, 08-524 87 700
benny.danielsson@eurest.se

Restaurangchef
:
Helena Sjöberg, 08-524 87 719
helena.sjoberg@eurest.se

Öppettider

Restaurang Nanna Svartz
Mån - fre: 11.00 - 13.30
Tel: 08-524 87 700

Café Erik Jorpes
Mån - fre: 08.00 - 16.00  
Tel: 08- 524 87 733

Svarta Räfven 
Mån - fre: 11.00 - 14.00 
Tel: 08-524 87 719 

Biomedicum
Öppnar den 1 april 2018


Hitta till oss:
Besöksadress
Karolinska Institutet
Solnavägen 7A
171 65 Solna