Middag och fest

Kvällsmenyer Svarta Räfven

 

Meny 1

 

Skaldjurscocktail i glas, serveras med färsk sparris och hembakat fröknäcke

Shellfish cocktail in glass, served with fresh asparagus and homemade crispy seed bread

 

Rödvinsbrässerad oxkind med silverlök, rökt sidfläsk samt potatispuré

Red wine-brewed ox cheek with silver onion, smoked bellies and potato puree

 

Mjölkchoklad-pannacotta med drömcrust och jordgubbsskum

Milk chocolate pannacotta with dreamcrust and strawberry foam

 

Meny 2

 

Lammcarpaccio med råmarinerade polkabetor, örtemulsion och rökt olivolja

Lamb carpaccio with raw marinated chioggia beet, herb emulsion and smoked olive oil

 

Halstrad tigerröding med rödbetshollandaise, serveras med friterad grönkål samt potatis- och jordärtskockgalette

Grilled tiger trout with beetroot hollandaise served with fried cabbage and potatoes and Jerusalem artichokegalette

 

Hjortronparfait med Lakka-grädde och mandelflarn

Cloudberry parfait with Lakka cream and almond flakes

 

 

 

Meny 3

 

Krämig soppa på trattkantareller, serveras med surdegskrutong och ankleversmör

Creamy soup of chanterelles, served with sourdough croutons gras butter

 

Lammytterfilé, rosmarinsky, morotspuré samt potatisfondant

Fillet of lamb, rosemary gravy, carrot puré and potato fondant

 

Liten paj med citroncurd och italiensk maräng

Small pie with lemon curd and Italian meringue

 

 

Meny 4

 

Nykokt sparris med gräslök- och löjromssås samt rågbrödskrutonger

Freshly baked asparagus with chives- and bleak roe sauce and rye breadcrumbs

 

Lax- och rödtungsfläta med musselbeurre blanc samt örtduchesse

Salmon and witch braid with musselbeurre blanc and herb duchesse

 

Mörk chokladcréme med vaniljfraische och apelsinsallad

Dark chocolate creme with vanilla fry and orange salad

 

 

 

 

 

Kontakta oss

restaurang-ns@eurest.se

Platschef:
Monica Olofsdotter, 08-524 87 771
monica.olofsdotter@eurest.se

Kökschef

Benny Danielsson, 08-524 87 700
benny.danielsson@eurest.se

Restaurangchef
:
Helena Sjöberg, 08-524 87 719
helena.sjoberg@eurest.se

Öppettider

Restaurang Nanna Svartz
Mån - fre: 11.00 - 13.30
Tel: 08-524 87 700

Café Erik Jorpes
Mån - fre: 08.00 - 16.00  
Tel: 08- 524 87 733

Svarta Räfven 
Mån - fre: 11.00 - 14.00 
Tel: 08-524 87 719 

Biomedicum
Öppnar den 1 april 2018


Hitta till oss:
Besöksadress
Karolinska Institutet
Solnavägen 7A
171 65 Solna

 

Kontakta oss för priser och Bokning

restaurang-ns@eurest.se
Restaurangchef Helena Sjöberg 08-524 877 19