Konferens- och cateringmeny

Konferens- och cateringmeny hittar du här

Prislista Catering och Konferens KI från den 8/1 2018

Vara

Campus Solna

Ink. Moms

Aula Medica

Nobel Forum

Ink. Moms.

Dryck/Beverages:

 

 

Kaffe & Te/Coffee & Tea

20

27

Mineralvatten/Mineralwater 33 cl

20

27

Läsk/Soft drinks 33 cl

20

27

Mineralvatten/Mineralwater 50 cl

27

35

Läsk/Soft drinks 50 cl

27

35

Färskpressad Juice/Freshly squeezed juice

30

40

Smoothie

30

40

Snapples

30

40

Nocco

31

41

 

 

 

 

 

 

Frukost/Morning goods:

 

 

Halv Fralla/half roll:

 

 

Halv fralla med ost, grönsaker/half roll with Cheese, vegetables

25

33

Halv fralla med ost & skinka, vegetables/half roll with cheese & ham, vegetables

25

33

Halv fralla med leverpastej och gurka/half roll with liverwurst & cucumber

25

33

Halv fralla med kalkon & keso/half roll with turkey & cottage cheese

25

33

 

 

 

Hel Fralla/Roll:

 

 

Fralla med Ost, grönsaker/Roll with cheese, vegetables

30

40

Fralla med ost & skinka, sallad/Roll with cheese & ham, vegetables

30

40

Fralla med leverpastej & gurka/Roll with liverwurst & cucumber

30

40

Fralla med Kalkon och keso/Roll with turkey & cottage cheese

30

40

 

 

 

Bageri/Bakery:

 

 

Kanelbulle/Cinnamon bun

21

28

Kardemummabulle/Cardamon bun

21

28

Croissant/Croissant

21

28

Cheddarsnurra/Cheddar bun

28

36

Muffins/Muffin

28

36

Morotskaka/Carrot cake

28

36

Chokladboll/Chocolate ball

17

23

Chokladboll med tryffel/Chocolate ball with truffles

19

25

Mandelbiscotti/Almond biscotti

11

16

Stor Cookie/Big Cookie

19

25

Cheesecake/Cheesecake

39

53

 

 

 

Tårtor/Cakes:

 

 

6 bitars

234

316

10 bitars

390

526

15 bitars

585

790

20 bitars

780

1053

 

 

 

Frukt/Fruit:

 

 

Fruktkorg per kg/Fruit basket per kilo

53

71

Fruktsallad/Fruit salad p/p

39

53

Skuren frukt/Cut fruit p/p

39

53

 

 

 

 

 

 

Smörgåsar/Sandwiches:

 

 

Mörk Ciabatta med ört- & fetaostkeso, grillade grönsaker & rostade solrosfrön/Dark Ciabatta with herb & feta cheese, grilled vegetabled & roasted sunflower seeds

80

109

Mörk Ciabatta med rostbiff, curryremoulade & rostad lök/Dark Ciabatta with roast beef, curry remoulad & roasted onion

80

109

Mörkt surdegsbröd med Prästost, skinka & grönsaker/Dark sourdough bread with cheese, ham & vegetables

80

109

Surdegsbröd med kalkon, pepparrotscoleslaw rödlök, cornichons, sallad & rostad lök/Sourdough bread with turkey, horseradishcoleslaw, red onion, cornichons, salad & roasted onion

80

109

Pumpabröd med marinerad kyckling, guacamole, sallad, lök & tomater/Pumkin bread with marinated chicken, guacamole, salad, onion & tomatoes

80

109

 

 

 

 

 

 

Wraps:

 

 

Caesarwrap med kyckling/Caesar wrap with chicken

80

109

Rostbiffwrap med rostad lök & curryremoulade/Roastbeef wrap with roasted onion & curry remoulad

80

109

Spenatwrap med grönsaksbullar, ärtguacamole & mangosalsa/Spinach wrap with vegetables buns, pea guacamole & mango salsa

80

109

Spenatwraps med Lättrökt kalkon, sötpotatis, avokadoröra & picklad rödlök/Spinach wraps with lightly smoked turkey, sweetpotatoes, mashed avocado & pickled red onion

80

109

Wrap med panerad stekt rödspätta med dansk remuladsås, anissyrad lök och grönsaker/Wrap with battered plaice with danish remoulade, anisepickled onion and vegetables

80

109

Glutenfri wrap med tahinihummus, falafel och grönsaker/Glutenfree wrap with tahinihummus, falafel and vegetables

80

109

 

 

 

Snittar och Kanapéer/Small Sandwiches:

 

 

Fisk och skaldjur/Fish and shellfish

 

 

Skagen på handskalade räkor/ “Skagen” with handpeeled schrimps

35

47

Tunnbrödssnitt med rökt laxröra/Soft flatbread with smoked salmon

35

47

Rökt laxkub med sesamfrön och wasabicrème/Smoked salmoncube with sesamyseeds and wasabicrème

35

47

Pumpernickel med löjrom, rödlök och dill/Dark rye with white fish roe, redonion and dill

35

47

Asiatisk laxtartar med friterat rispapper/Asian salmontartar with deepfried ricepaper

35

47

Crostini med blomkålscrème och pilgrimsmussla/Crostini med cauliflowercrème and scallop Saint Jacque

35

47

Hackade räkor på surdeg med ingefärsmajonnäs/chopped schrimps with gingermayonnaise

35

47

Ceviche på sked med hälleflundra, mango, chili, lime och koriander/Ceviche with halibut, mango, chili, lime and coriander

35

47

Skaldjursterinne med hummermajonnäs/Shellfishterrine with lobstermayonnaise

35

47

Kött och fågel/Meat and poultry

 

 

Parmaskinka med kronärtskockscrème och fikon/Parmaham with artichokecrème and figs

31

43

Renstek, pepparrot och lingon/Raindeer, horseradish and lingonberry

31

43

Anklevermousse och druva på rostad focaccia/Ducklivermousse and grape on toasted focaccia

31

43

Crostini med parmachips, tomatpesto/Crostini with parmachips and pesto rosso

31

43

Lammrostbiff, semitorkad tomat, sparris och chèvre/Roastbeef of lamb, semidryed tomato, aspargus and chèvre

31

43

Rosa ankbröst  på kavring med hemkokt yozymarmelad/Pink duckbreast on dark rye with homemade yozujam

31

43

Miniwrap med rökt kalkonmousse/Miniwrap with smoked turkeymousse

31

43

Vegetariska/Vegetarian

 

 

Smördegsrulle med babyspenat och fetaost/Puffpastryroll with babyspinach and fetacheese

31

43

Endiveblad med avokadosalsa/Leaf of endive with avocadosalsa

31

43

Aprikos med ädelost och pistagenötter/Apricot with blue cheese and pistachios

31

43

Manchego med hemkokt fikonmarmelad/Manchego with homemade figmarmelade

31

43

Minipaj med västerbottensost och tångrom/Small pie with ”Västerbottens”-cheese and vegitarian roe

31

43

Filodegsknyte med tofu och grönsaker/Phyllobundle with tofu and vegetables

31

43

Tahinihummus med granatäpple/Tahinihummus with pomegranate

31

43

Getost och blåbär/Goatcheese and blueberries

31

43

Avocado, pepparrot och dill/Avocado, horseradish and dill

31

43

Sallader/Salads:

 

 

Quinoasallad med getost & rödbetor/Quinoa salad with Goat cheese & beetroot

97

131

Caesarsallad med kyckling & bacon/Caesar salad with chicken & bacon

85

115

Pastasallad med kalkon och rostade grönsaker/Pasta salad with turkey & roasted vegetables

78

106

Skördesallad med chilirostad pumpa & majs, kål i senapsvinägrett, fetaost & granatäpple/Harvest salad with chili roasted pumpkin & corn, cabbage in mustard vinegar, feta cheese & pomegranate

85

115

Pastasallad med ägg & handskalade räkor/Pasta salad with egg & hand peeled shrimps

97

131

Bulgursallad med granatäpple, baba ghanush & torkade aprikoser/Bulgur salad with pomegranate, baba ghanush & dried apricots

78

106

Ost & skinksallad/Cheese & ham salad

78

106

 

 

 

Lilla mingeltallriken

 

 

Välj 3 alternativ av snittar/kanapéer/Choose 3 options of small sandwiches/Canapes

110

149

Mellan mingeltallriken

 

 

Välj 5 alternativ av snittar/kanapéer/ Choose 5 options of small sandwiches/Canapes

183

246

Stora mingeltallriken

 

 

Välj 7 alternativ av snittar/kanapéer/ Choose 7 options of small sandwiches/Canapes

255

345

Lilla kalla mingelbuffén

 

 

Räkfylld rökt laxrulltårta, grillat marinerat kycklingspett, caprese på spett, smördegsrulle med parmaskinka och parmesan/Shrimp filled smoked salmon roll cake, grilled marinated chickenspit, caprese on spit, puff pastry roll with parmaham & parmesan

167

225

Stora kalla mingelbuffén

 

 

Ceviche på sked, örtad laxkub, tunnbrödsstubbe med skagen, rökt kalkonrulad, bresaola med parmesancrème, liten prästostpaj med rom, litet fruktspett med jordgubbar, druvor och ananas/ Ceviche on spoon, herb salmon cube, soft flatbread with ”skagen”, smoked turkey roll, bresaola with parmesan cream, Small ”präst” cheese pie with roe, small fruit spit with strawberries, grapes & pineapple

218

295

Buffé Nanna:

269

363

Charkplatta med rosa rostbiff, basturökt kalkonbröst och exotisk frukt, Lök- och timjanspaj med rom och cremefraische, svartrökt skinkrulad med melonsallad, räk- och dillcheesecake i bit, varmrökt öring med gravad äggula och krassecrème, marinerade champinjoner och ostronskivling, pastasallad med kyckling, mozzarella och basilikaolja, potatissallad på sparrispotatis, vårlök och dill,  vitlöksdoftande potatisgratäng, nybakat bröd och färskostspread/Pink roastbeef and saunasmoked turkey with exotic fruit, onion- and thymepie with caviar and sour cream, ”black” smoked ham wth melonsalad, shrimp- and dillcheesecake, smoked trout with salted eggyolk and cresscrème, marinated mushrooms, pastasalad with mozzarella, chicken and basiloil, potatosalad with asparguspotato, springonion, dill, potatogratin with garlic, brad and softcheesespread.

 

 

Buffé Svartz:

225

304

Rosastekt kalvrostbiff med kapriscrème, räk- och romfylld rökt laxrulle, laxmousse med melonsallad, rostad pumpa och morötter med solroskärnor, Crudité med fetaost- och örtdipp, citronmarinerade gröna bönor, oregano- och saltbakade potatisklyftor, en svensk närproducerad hårdost med hemkokt marmelad på fröknäcke, surdegsbröd med svartpepparspread./Pink veal roastbeef with capercrème, schrimp- and caviarstuffed smoked salmonroll, roasted pumpkin and carrots with sunflowerseeds, crudité with fetacheese- and herbdipp, lemonmarinated green stringbeans, oregano- and saltbaked potatowedges, a swedish localcheese with homemade jam on ”fröknäcke”, sourdough bread with blackpepperspread.

 

 

Semi Vegetarisk buffé

222

300

Gremolatabiffar av polenta, råraka på potatis och purjolök och tångrom, vitlöksrostad romanesco med honungsrostade valnötter, getostgratinerade rotfrukter, liten mixad gazpacho i glas, sallad med soyabönor och semitorkade tomater, bakad avokado och ägg, hembakat filmjölksbröd med grönärtshummus./Gremolata- and polenta ”steaks”, hachbrown with leek and vegancaviar, garlicroasted romanesco with honeytoasted walnuts, goatcheesegratinated rootvegetables, small mixed gazpacho in a glass, salad with edamebeans and semidried  tomato, baked avocado and egg, homemade ”sourcreambread” with greenpea-hummus.

 

 

Medelhavsbuffé:

279

377

Tunnskuren parmaskinka, salami och mortadella med färsk frukt, babyspenatsallad med parmesan och pinjenötter, olivtapenade, spansk tortilla, patatas bravas, rostade marinerade grönsaker, paella med kyckling, räkor och blåmusslor, sallad Caprese, grissini och bondbröd./ Thinly cut parmaham, salami and mortadella with fresh fruit, babyspinachsalad with parmesan and pineseeds, tapenade, spanish tortilla, patatas bravas, roasted marinated vegetables, paella with chicken, scrimps and mussels, salad Caprese, breadsticks  and bread.

 

 

 

 

 

Kalla lunchtallrikar/Cold lunchplates

 

 

Går även att beställa i bufféform/Can be ordered as buffé

 

 

 

 

 

Spett med bönbollar och sallad på edamamebönor och kryddbulgur/Skewer with beanballs and salad with edamamebeans and spicy bulgur

140

189

Grillad marinerad laxfilé med krämig risonisallad/Grilled marinated salmon with creamy risonisalad

151

204

Rökt skaldjurspastej med potatissallad på dill och crèmefraische/Smoked shellfishpaté with dill- and sourcrème potatosalad

125

169

Kycklingballotine med sallad på sparris, romanesco och vildris/Chickenballotine with aspargus, romanesco and black rice

140

189

Tempererad flankstek med rostade, marinerade rotfrukter och rökt vinegrett/Tempered flanksteak with roasted rootvegetables and smoked vinegrett  

146

197

Godsaker/Sweets:

 

 

Skål med Godis (i papper)/Bowl of candy (in paper) per hg

34

45

Kommer snart: allergénfri choklad från Malmö chokladfabrik/Coming soon: chocolate, free from allergens made at Malmö Chokladfabrik

 

 

Små fruktspett med jordgubbar, ananas och druvor (2 per person)

50

68

 

 

Kontakta oss

restaurang-ns@eurest.se

Platschef:
Monica Olofsdotter, 08-524 87 771
monica.olofsdotter@eurest.se

Kökschef

Benny Danielsson, 08-524 87 700
benny.danielsson@eurest.se

Restaurangchef
:
Helena Sjöberg, 08-524 87 719
helena.sjoberg@eurest.se

Öppettider

Restaurang Nanna Svartz
Mån - fre: 11.00 - 13.30
Tel: 08-524 87 700

Café Erik Jorpes
Mån - fre: 08.00 - 16.00  
Tel: 08- 524 87 733

Svarta Räfven 
Mån - fre: 11.00 - 14.00 
Tel: 08-524 87 719 

Biomedicum
Öppnar den 1 april 2018


Hitta till oss:
Besöksadress
Karolinska Institutet
Solnavägen 7A
171 65 Solna

 

För beställning maila restaurang-ns@eurest.se

Bokning: 08-524 877 71