Café Lundbergs

Välkommen till oss!

Hos oss kan du starta dagen med en härlig frukost bestående av juice, kaffe/te och smörgås. Vi har hemmagjorda smoothies och yoghurt fyllda med granola eller nötter.

Till lunch erbjuder vi vegansk soppa. Vi erbjuder även  paj och grillad smörgås.

Under hela dagen kan ni ta del av vårt härliga cool & fresh sortiment, välfyllda smörgåsar, grillade levain, fräscha sallader och matpajer. Till alla fikasugna har vi goda bakverk som nygräddade kanelbullar, hembakta kakor och mycket annat gott.

Vi har utökat våra öppettider 8,00-15,00

Vårt kaffe är självklart KRAV- och Fairtrademärkt.

Välkomna till oss önskar vi på Café Lundbergs.

 

 

Visste du att...

 

MSC-Certifiering

Inom Compass Group vill vi bidra till ett sundare hav för kommande generationer och väljer MSC´s miljömärke för hållbara och välskötta fisken. Håll utkik efter MSC´s märkning på våra lunchmenyer.

Cool & Fresh

Cool & Fresh är vårt egna framtagna koncept av take-away produkter som smoothies, yoghurt och keso fyllda med honung, granola, valnötter och bär. Våra fräscha smörgåsar och sallader finns också med i vårt stora utbud av cool & fresh. Allt producerat på plats!

Catering

Vi erbjuder catering för alla tillfällen, stora som små sällskap. Vi ordnar med allt inför ert möte, konferens, disputation och fest.

Välj mellan serverade luncher, buffér, kalla tallrikar, fika och mingel med snittar.

Vill ni ha mer tid för era gäster tar vi mer än gärna hand om hela er tillställning med personal, porslin, dukning dekoration samt disk om så önskas.

Mat är en upplevelse, för oss en passion!