Mat och dryck på arenor

Levy Restaurants levererar mat, dryck och service på nöjesetablissemang och mässor, bland annat på Tele2 Arena i Stockholm och arenor runt om i världen. Vi erbjuder restauranger, kiosker, vip-service, konferenslokaler, barer och allt annat som förgyller våra gästers upplevelser bland annat inom musik, sport och kultur.

Levy Restaurants grundades för över 30 år sedan av två bröder och deras mamma. Verksamheten var då en deli, och familjens passion var mat och att skapa minnesvärda upplevelser för gästerna. Allt sedan dess arbetar vi mot samma mål, att alltid överträffa gästens förväntningar. Från mindre event till utsålda arenor. Oavsett om vi har 80 sittplatser eller 80 000 värnar vi om att varje detalj i mat- och dryckesupplevelsen ska vara av bästa kvalitet. Vår bakgrund som restauratörer har hjälpt oss att bli världsledande inom förstklassig mat och dryck på arenor världen över.

Vi på Levy Restaurants har fullt fokus på mat, dryck och service. Vi serverar fantastiska upplevelser på över hundra spännande platser runt om i världen, allt från Super Bowl till Kentucky Derby.

Levy i världen

Levy Restaurants levererar mat och service på några av världens största arenor.

Mer om Levy i världen

Gäst och mat i fokus

Våra gäster kommer alltid först och ska alltid känna sig välkomna. Gästerna kommer för maten men återkommer för den totala upplevelsen. Utan gästen finns ingen verksamhet.

Vi erbjuder mat för alla tillfällen och för alla olika smaker. Vårt utbud varieras beroende på målgrupp och evenemang, men hög kvalitet är alltid i fokus.