Trygghet

Min son säger att skolmaten är godare än maten hemma, fantastiskt roligt men också lite jobbigt”, förälder Sundsvall.

 

Oavsett hur mycket resurser skolan lägger på skickliga pedagoger och bra läromedel är det svårt för en hungrig elev att ta till sig kunskap. Därför arbetar vi på Chartwells hårt för att era barn och våra gäster ska äta bra mat som gör att de orkar med undervisningen och kan prestera på topp.

Många av oss som arbetar på Chartwells har barn och precis som andra föräldrar, vill vi att våra barn ska få äta god, varierad och näringsrik mat. Det mantrat arbetar vi med varje dag vi serverar mat till era barn.

Vi tror att barn äter mer om de vet vad de stoppar i sig. Det har resulterat i vårt konceptet Eat, Learn, Live. Vilket innebär att barnen får lära sig om råvaror, matlagning och hälsa. Konceptet bidrar till att barnen blir delaktiga och får en ny syn på matlagning och råvaror. Av samma anledning arbetar vi med att skapa glädje kring mat. De gör vi i form av olika aktiviteter i våra restauranger, vi firar allt i från Halloween till MSC-vecka och Skördefestival.

Chartwells appen - vår meny i din mobil. Så här gör du för att ladda ner webbAPPen:

  1. Skriv in adressen: https://eurest.mashie.eu/public/app/chartwells/28e2c9e i webbläsaren eller klicka direkt på länken,  alternativt skanna av QR-koden  2. Sök upp den aktuella restaurangen
  3. Spara/lägg till i hemskärm.
  4. Klart! 

Följ oss på Instagram (Chartwells_sweden)

Instagram

 

Kontakt

Petra Nilsson
Driftschef Chartwells

Fredrik Halén
Head of Operations