Eat Learn Live

Med vårt koncept Eat Learn Live erbjuder vi er mer än bara mätta elever, vi lägger grunden för ett medvetet och hälsosamt liv. Detta gör vi tillsammans med våra medarbetare i skolrestaurangen, eleverna och lärarna på skolan samt med föräldrar och vårdnadshavare. Vi använder måltiderna som ett pedagogiskt läromedel där vi lär ut om råvaror, näring och livsstil.

Vår omsorgsfullt lagade mat och varierade menyer gör eleverna mätta och nöjda samtidigt som vi ökar medvetenheten kring att äta hälsosamt hos våra gäster. Våra menyer följer självklart alltid de svenska näringsrekommendationerna (NNR).

Elever i olika åldrar vill ha olika typer av mat. De mindre barnen önskar sig mindre kryddad mat som inte är “ihopblandad” medan de äldre barnen gärna testar nya rätter med spännande kryddor och nya kombinationer. Våra medarbetare inspireras av att våra gäster har olika önskemål. Det gör att vi får kombinera vår erfarenhet och kompetens med en stor portion kreativitet vilket gör att vi ständigt utvecklas. Vårt mål är att servera god mat och uppfylla våra gästers förväntningar varje dag.

Eat Learn Live bidrar med både kunskap och ökad medvetenheten kring hur vi ska leva för att värna om oss själva och vår miljö. Vi kommer under vår tid tillsammans ge tips och idéer på hur man bäst förbereder sig för ett långt, aktivt och hälsosamt liv.

Kontakt

Petra Nilsson
Driftschef Chartwells

Fredrik Halén
Head of Operations