Stina Tylner, Restaurangchef

"Det finns alla möjligheter i världen att utvecklas inom företaget"

Karriär inom företaget
Jag började min karriär på Compass Group som Concession Manager på Tele2 Arena under varumärket Levy Restaurants 2013. Jag och en kollega ansvarade för driften av samtliga publika enheter, såsom kiosker, fast food restauranger, pubar och barer. Efter drygt ett år antog jag rollen som HR-koordinator på Tele2 Arena och ansvarade för allt som rörde personal, rekrytering och schemaläggning.

Erfarenheterna från Tele2 Arena ledde till att jag under våren 2016 fick äran att åka på en intern utbildning i Indien för att bli certifierad utbildare i "Mapping for Action". Under hösten 2016 utbildade jag ca 70 personer inom företaget. 

December 2016 tog jag nästa karriärsteg inom företaget och blev då restaurangchef på en av Compass Groups restauranger i centrala Stockholm. 

Det bästa med Compass
Att vara en del av en internationellt företag med många intressanta arbetsplatser och kunder runt om i världen. Det finns alla möjligheter i världen att utvecklas och växa inom både inom landets gränser och utanför.

Råd till andra som vill göra karriär inom företaget
Ta möjligheten och att sikta mot stjärnorna! Man ska alltid ha en målbild av vart man ser sig själv och se till att berätta för sin chef vad man har för mål och drömmar.